Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, ha látjátok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha látjátok hogy fennvan a pasitok facebookon vagy msn en, akkor ráírtok vagy nem?

Figyelt kérdés
Mert eddig majdnem mindig én írtam rá a barátnőmre és zavar h nem keresi a társaságom, csak ha írok neki.Mellesleg másfél hónapos kapcsolat.17/f
2011. nov. 22. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk általában én írok pasimra, ő meg fél óránként válaszol. Neten nem igazán lehet kommunikálni vele, szóval a társalgás ezen részét nem szoktam erőltetni, inkább átmegyek hozzá, aztán úgy. :D
2011. nov. 22. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
nálunk úgy van,hogy az ír rá a másikra,aki később jön fel,mivel aki már fent volt régebb óta lehet h nem látja,h feljött a másik,viszont aki később jön fel az mikor belép fészre v msn-re az látja h kik vannak fent és ráír:D
2011. nov. 22. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
inkább elmegyünk valahová, mint hogy gépen írogassunk
2011. nov. 22. 19:36
 4/6 A kérdező kommentje:
igen, de egyes napokon csak ezen keresztül tufjuk a kapcsolatot tartani.
2011. nov. 22. 19:42
 5/6 DakotaDamon ***** válasza:

Eleinte én írtam rá, de aztán inkább kivártam, hogy ő írjon. Általában ő úgyis később jött fel.

Tudod ez igazából egy kis teszt is, hogy te keresed-e az ő társaságát.

17/L

2011. nov. 22. 19:43
 6/6 A kérdező kommentje:
aham.EDDIG mindig én írtam ráD.de mostmár elég, majd ha érdekli hogymivan velem akkor rámír.Nemakarok egyoldalú dolgot ebből.Egyébként megvagyunk(élőben).
2011. nov. 22. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!