Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kell aggódnom emiatt, ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kell aggódnom emiatt, ugye?

Figyelt kérdés
A barátomnak ismerősei facebook-on az előző 2 barátnője. De 2 hónapja kb. az egyik kitörölte, ezt amikor a barátom észrevette, mivel bejelölte megint a csaj, nem jelölte vissza, és nekem is elmondta, hogy akkor most mit csináljon. Mondtam neki, hogy hát hagyja a fenébe. De most meg még üzenetet is küldött neki a csaj, hogy nehogy azt higgye, hogy akar még valamit, csak szimplán először kitörölte, most meg vissza akarja jelölni, a barátom meg elfogadta. Rögtön fel is hivott, elmondta, hogy mi volt, hogy nehogy nekem valami ebből rosszulessen. Tehát hogy tőle tudjam meg. Amúgy nem is nagyon jár fb-re, csak ha ritkán, velem, vagy a haverokkal beszélni, vagy megdumálni, hogy akkor este merre menjenek, menjünk, stb.. Igazából már nem is tudom, hogy miért tettem fel a kérdést, csak megnyugtatás kell :) 1 éve vagyunk együtt lassan.
2012. márc. 17. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem kell aggódnod ez miatt. Megnyugodhatsz. Mellesleg a barátod excsaja elég gyerekes. De ezt már csak úgy megjegyeztem:)
2012. márc. 17. 12:44
 2/9 A kérdező kommentje:
hát igen, a barátom is mondta hogy nem érti az egészet, és mondta hogy szerinte a csaj hazudik, mert meg akarta győzni a barátomat, h ő törölte ki őt :D h mikre van ideje..
2012. márc. 17. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy pillanatig sem kell aggódnod.

Mondjuk én azt nem értem minek törölni az exeket. Nekem fent van. Attól, hogy nem szeretjük egymást már úgy, mint férfi és nő igenis ismerjük egymást és tisztelem őt.

2012. márc. 17. 12:55
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi :) igen, ez igaz.. csak az én exem nem akarta h ismerősök legyünk, mert h a menyasszonyával ők úgy beszélték meg.....
2012. márc. 17. 12:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Nevetséges. Én a mai napig beszélek az exemmel, ha a tanácsára van szükségem, vagy fordítva. Megmondtam neki, hogy számíthat rám és ez fordítva is így van.

Valamiért csak összejöttem vele régen és ő, mint ember nem változott, csak az érzéseink. Emberként nekem ugyanúgy szimpatikus és tiszteletreméltó.

2012. márc. 17. 12:58
 6/9 A kérdező kommentje:
hat igen, csak vannak azok a lanyok, akik nyomulnak, és nem akarják felfogni, h a másik már mással van.. na de ez nem az :)
2012. márc. 17. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezé nem kellene használni a faxbukot. Mindenkinek jobb lenne az élete.
2012. márc. 17. 13:34
 8/9 A kérdező kommentje:
nem idegeskedek rajta, csak kérdeztem. megbizok benne. amúgy totál hasznos, mert sokaknak nincs egységük a telefonon, stb.. és igy jobb..
2012. márc. 17. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj!
2012. márc. 17. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!