Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Bővebben lent.
Én egy 14éves fiú vagyok, és van egy 12 éves barátnőm.
Múlt héten pénteken úgy volt, hogy elmegyünk sétálni, de lemondta mert "kaptam egy egyest irodalomból és meg tudta az anya..." erre azt mondtam h oké. Vasárnap el akartam hívni moziba, de "nem tudok elmenni mert anya nem enged el..." mondtam h oké. Kedden mondtam neki hogy jöjjön le órák után a suli elé beszélgetni: várok rá fél órát majd jön egy sms: "bocsi h nem mentem ;)" erre is azt mondtam oké. Ma meg elmentünk volna a Mc'Donalds-ba azt mondta hogy a suli előtt találkozzunk 13:45-kor és majd onnan indulunk: ide is jött mondom : végre megjöttél és mehetünk. Erre közli velem, hogy "anya nem enged el mert nem mentem angol órákra már 2 hete és felhívta a tanárom őt..." erre mondtam hogy oké és szó nélkül elmentem.
Ti mit gondoltok erről? szerintetek velem van a baj?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!