Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kívánok a páromhoz bújni, megérinteni, az már a
szerelem elmúlását jelenti?
Magadban valószínű megfogalmaztad már azt, hogy miért "szerettél" ki a párodból annyira. Az meg szinte minden házasságban benn van, hogy egy kicsit távolságtartó vagyok, de ezt megpróbálom ugy lerendezni, hogy azt a párom ne vegye észre. A másik pedig az, hogy két éves kapcsolatnál nem szokott ilyen mérvű elhidegülés jelentkezni, hogy a szex is elmarad. A párod nem hiányolja vagy nem kérdezi, hogy mi van veled , mi a bajod velem ? Mivel bántottalak meg? Netalán van valakid ? Az nem nagyon gond, hogy időnként az esti puszi elmarad, de az hogy ugy elmentek egymás mellett, mint egy idegenek sz már elgondolkodtató. Beszélgessetek egymással és próbálj visszaemlékezni arra, hogy a párodba miért szerettél bele és mi tetszett benne annyira, hogy a felesége lettél és ásó-kapa. Valami még eszembe jutott. Esetleg nem alszotok egy szobába vagy netalán egy ágyba a kicsivel ?
2012. ápr. 28. 17:38
12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó
Persze, hogy felteszi a párom ezeket a kérdéseket, de megmagyarázni igazándiból nem tudom, hogy miért veszett ki belőlem a vonzalom iránta.Sokat gondolkodom ezen,. és arra jutottam, hogy szeretem őt, csak már nem vonzódom úgy hozzá testileg.Ehwz hozzájárul az is, hogy kevés az önbizalmam, (főleg szülés után), nem vagyok a testemmel megelégedve, és azt gondolom, hogy ez neki tuti nem szexi.
És igen, a baba egy szobában, egy ágyban alszik velünk.Van saját kiságya, de velem alszik el, beteszem az ágyába, pár óra múlva felsír, olyankor beteszem magunk közé.
Az, hogy a baba melletted alszik az neked is kényelmesebb, mert a férje közeledésére van mivel válaszolnod. Ez azért nem szép tőled.De lenne egy intim kérdésem mivel pasi vagyok. A kielégítetlenség nem jelent gondot vagy a szülés ennyire megváltoztatott. Van ugy, hogy máról ábrándozol? Tényleg mintha ugy fogalmaztál volna, hogy szégyelled a tested. Ez nagyon -nagyon kevés férj mondaná,mert tudja milyen a női húság. De ehhez az érvhez mit szól a férjed ? Nem ködösítel? Nincs valaki a láthatáron? Légy őszinte magadhoz!
2012. ápr. 29. 12:33
14/15 A kérdező kommentje:
utolsó
Nem azért alszik a baba velünk, hogy okom legyen mire fogni a dolgot, hanem egyszerűen csak pár órát hajlandó az ágyában aludni.Nincs senki a láthatáron, se neki, se nekem, és a testemmel sincs baja, inkább csak én lettem szégyenlősebb.igazából nem szeretném őt elveszíteni, de azt sem akarom, hogy csak a közös gyerekünk tartson minket össze.Szeretném az érzéseimet feléleszteni iránta, de nem egyszerű.Sokszor azt érzem, hogy elég lenne, ha csak én lennék meg a baba, de nélküle sem tudom elképzelni az életet.
Szokott neked a párod udvarolni, kedvedre tenni, kiszolgálni, cirogatni vagy bárhogy közeledni csak azért ,mert szeretni akar vagy mert szeret.Nem a szexre gondolok. Vagy az sem tetszene, ha a párod egyáltalán bárhogy is közeledne. Amint írod a kérdésedbe a párod igényelné a "törődést" de te kikerülöd. Az nem fog sokáig igy lenni,mert megunja és keres máshol először kielégülést utána pedig szerelmet,. Számoltál evvel?. Neked ez megfelel ?
2012. ápr. 29. 18:32
Kapcsolódó kérdések: