Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A barátom 1év után kb.2órája szakított velem,merthogy kötőhártya gyulladásom van és sokat hisztiztem...már 3 napja mondja h elhagy...most meg is tette,mert összevesztünk mondta h szakít velem,s míg elmentem a patikába,lelépett...mit tegyek?

2012. ápr. 26. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Irgamid szemkenőcsöt vegyél. Az régen nagyon bejött az ilyen problémára. Remélem lehet még kapni.

És ne nyúlkálj a szemedbe, mindig moss kezet ha belenyúltál, ne terjeszd tovább.

2012. ápr. 26. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Támogatom az első hozzászóló válaszát.

Pároddal/expároddal kapcsolatban meg annyi, hogy hagyd békén. Legfőképp: ne hisztizz. Ezt megelőzni lehetett volna azzal, hogy nem hisztizel annyit, így nem mész az agyára, és nem hagy el. Most már csak annyit tehetsz, hogy nem rontasz tovább a helyzeten. Ha szeret, visszatér, mikor úgy gondolja, lehiggadtál. Ha már nem szeret, akkor meg tök mindegy.

2012. ápr. 26. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
gyönyörű viselkedés, vagy neki lett teli a hócipője a sok szarságoddal, vagy ő egy hisztis kisfiú. Hogy mit csinálj? Hagyd egy kicsit leülepedni, aztán hívd fel, nem e átgondolta a dolgokat. Min veszekedtetek? És minek hisztizel?
2012. ápr. 26. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Először is gyógyulj meg!(irgamid tényleg jó kenőcs,illetve még a tobradex is,ügyelj a kézmosásra és egyáltalán ne nyúlj a szemed közelébe-egy nap többször kend be!)

Szerintem a barátod ma ne keresd....esetleg holnap menj át hozzá beszélni....

2012. ápr. 26. 19:19
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)kaptam 3 féle szemcseppet :)a vita oka :az h én dolgouom,anya támogat minket,őt meg kirúgták,és csúszott az egyetemen...ennyik volt,és én ezen hisztiztem,h szinte egyedül állok helyt mert dolgozom kapok ösztöndíjat (sokat)ő meg semmi...nem tehet róla mert a diákmelós csaj utcső pillanatban szólt neki h ne menjen...de nekem ez tül sok...ez volt
2012. ápr. 26. 23:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Ilyen helyzetben két lehetőség van. Vagy az, hogy eleve sérti a férfi hiúságát, hogy a barátnő tartja el, és az önbecsülését még te is rendszeresen rombolod azzal, hogy nyomod a lemezt, pedig pillanatnyilag tehetetlen. Ha egy rövid, átmeneti időszakról van szó, és te máris, akkor megértem, hogy besokallt. A másik, hogy már évek óta ez a helyzet, és amúgy is képtelen saját lábra állni, ill. eltartatja magát... Ekkor sem a hiszti segít, hanem a higgadt határozott beszélgetés.

A hisztit minden pasi utálja, erről le kell szoknod.

2012. ápr. 28. 09:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Tehát ha jól sejtem, a szakításnak semmi köze a kötőhártya gyulladáshoz, sokkal inkább a hisztihez, te meg most is magyarázod a bizonyítványt. Ez így nem fog menni,,, más kapcsolatban sem,
2012. ápr. 29. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!