Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan közületek, aki itt találta meg az igazi társát, a nagy Őt?
Kaptam ma egy levelet itt a Gyakorikérdéseken egy hölgytől, hogy ő itt találta meg az igazi társát. Kicsit hihetetlen, de akár még igaz is lehet. Ti mit gondoltok erről? Van itt valaki, akinek tényleg sikerült? Ha pár sorban leírnád, hogy hogyan jött össze, azt nagyon megköszönöm. :)) Léci, ha nem gond, írj életkort és nemet!
36/F
hát nem itt,de neten sikerült nekem is :)
20/L
Nekem közel egy éve sikerült itt megtalálnom a legjobb lelkitársamat és barátomat egyben. Akivel nagyon szoros viszonyunk van lelkileg és testileg is (bár ez másodrendű), egy húron pendülünk, és nagyon szeretjük egymást. Aki kötekedne, annak mondom, hogy nemtől független a szeretet. (Testileg csak ölelés, összebújás.) 2024 a szerencse éve.
Én sem hittem abban először, hogy pont itt találok egy ilyen embert, de látjátok, csodák léteznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!