Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem kívánok a páromhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kívánok a páromhoz bújni, megérinteni, az már a szerelem elmúlását jelenti?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vagyunk együtt, és van egy 1 éves lányunk.Összebújni is kb 2 havonta szoktunk.Ő igényelné, de én mindig kitalálok valamit.Jól megvagyunk, de sokszor elmarad távozáskor a puszi, ha elmegy este a barátaihoz, simán lefekszem, nem várom meg mint régen....Este sincs már ölelkezve elalvás, csak lefekszünk egymás mellé.
2012. ápr. 27. 14:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ismerek egy párt, 8 éve együtt vannak, de még mindig szerelmesek egymásba mint a legelején, belőled ez már tuti kihalt..
2012. ápr. 27. 15:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Neked kell tudni, hogy vagy szereted, vagy nem!
2012. ápr. 27. 15:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálom, hogy így alakult, két éves kapcsolatból több mint másfelet terhességel, és gyerekkel töltöttetek.. Nem volt ez kissé korai? A kapcsolat szempontjából.
2012. ápr. 27. 15:25
 4/15 A kérdező kommentje:
Ezt mind a ketten beláttuk, hogy sajnos a baba korán jött, de ettől függetlenül bevállaltuk, és nagyon szeretjük mind a ketten.Jövőre tervezzük az esküvőt, eljegyzés már megvolt.De úgy élünk egymás mellett, mint 2 barát vagy lakótárs.Úgy érzem, hogy a lányom kitölti a szívemet, nincs hely másnak.De vajon ez változik majd idővel?
2012. ápr. 27. 15:30
 5/15 anonim ***** válasza:

Sajnos azt kell mondanom, hogy az idő nem fogja jobbá tenni ezt, sőt, még távolabb kerülök egymástól.

Ha nem is érzed azt, hogy szeretnél a kapcsolatotokért tenni valamit, akkor magától nem fog javulni.

Rengeteg munkát és energiát kellene egymásba fektetnetek, vagy olyan nagyobb dolognak kellene történnie az életetekben, ami megerősíti az egymás iránti érzéseiteket.

2012. ápr. 27. 16:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha ez mind kettőtöknek jó áldásom rá, de a tisztelet a bizalom és a hűség az legalább maradjon meg.
2012. ápr. 27. 16:08
 7/15 tetris ***** válasza:

Egy fiatal egészséges férfi szexre vágyik. Ha ezt otthon nem kapja meg, akkor másfelé fog menni.

Ha nem is akarod felkelteni az érdeklődését már, akkor sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ez a kapcsolat kifáradt.

Neked kell tudnod, hogy van-e még értelme folytatni. Ha igen, akkor tenned kell érte. Harcra fel! Menjetek el együtt egy szexshopba, és vásároljatok ott be. Ne legyetek szégyellősek! Mindjárt fel fog pörögni az élet nálatok!

2012. ápr. 27. 17:34
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!Igaza van annak, aki úgy gondolja, hogy csak én tehetem jobbá ezt a kapcsolatot.Remélem lesz elég erőm, hogy harcbaszálljak azért, hogy újra szerelmes legyek.A párom nagyszerű ember, kitartó, türelmes velem....Szerintem hálásnak kéne lennem, hogy egy ilyen ember van mellettem.Kezdetnek szervezni fogok több kettesben eltöltött programot.Akár egy séta, egy mozi....
2012. ápr. 27. 19:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Az érzéseket nem lehet eröltetni, hogy harcba szállok azért hogy az embert megszeressem és akkor majd kívánni is fogom. Megette a fene.
2012. ápr. 28. 14:02
 10/15 A kérdező kommentje:

Utolsó

Lehet, hogy igazad van, de ahoz erőt kell vegyek magamon, hogy az esélyt megadjam.A közösen eltöltött idő talán majd visszahozza a régi érzéseket.Én most ebben bízom..

2012. ápr. 28. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!