Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek az érdekkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az érdekkapcsolatokról?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék kinek vannak érdekkapcsolatai(kor), mennyi ideig lehet ezeket fenntartani?Boldogak vagytok?Ez örökké tart?

Kérnék saját élményeket, tapaasztalatokat!

Nekem most van kialakulóban egy, igazából az vonz hogy neki sok pénze van nemek meg nincs és elegem van a nélkülözésből,az előző kapcsolatomban is sehova se mentünk ő meg visz mindenhova, nem számít mennyibe kerül.Nem kell albérlet mert a szüleinek villája van és neki külön háza, venni akar nekem autót is.

Szerinteek boldog leszek?Belemenjek?Ha összeházasodunk egzisztenciám is lesz,vagy tévedek?

Még nem tudom őt szeretem vagy a laza gondmentes élet tetszik.

Kérlek segítsetek tippekkel, sztorikkal! 26/L

2009. jún. 22. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nos énmég sosem éltem érdekkapcsolatban, de szerintem elképzelhető h előbbutóbb beleszoksz ebbe az életbe, merthát valljuk be nemrossz dolgok várnak rád. beleszeretni nemhiszem h csakúgy beleszeretsz, de szeretet kialakulhat köztetek, ami segíthet h boldog légy. bár ezazért nemolyan mint egy igazi szerelem. ezt igazából neked kell majd érezned, h letudod e így élni az életedet, h szerelem az nincsen, de minden más megvan.vannak olyanok akiknek ez sikerül.
2009. jún. 22. 13:01
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha eleged van a szegénységből, és itt az alkalom a változtatásra akkor semmi képpen ne most jöjjön elő a lelkifurdalásod. Gondolj csak bele, mikor lesz mégegyszer ilyen lehetőséged? Legalább 1-2 évig próbálj meg együttlenni vele, szedd meg magad, és biztosítasd is be magad mögött a vagyonod. Aztán vagy megszereted útközben a hapsit, vagy dobod, de akkor már lesz annyi vagyonod amivel új életet kezdhetsz. Én a helyedben ezt csinálnám. Inkább forogjon a gyomrom magamtól, és legyen lelkifurdalásom de legyek kőgazdag, mint szegény senki
2009. jún. 22. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:

szia

nekem is szerezhetsz egy ilyen pasit:Dcsak vicc volt

ne hagyd ki a lehetöséget meglessz mindened

majd idövel ha még sem szeretnéd meg elhagyod ennyi!

amugy merre lax?

2009. jún. 22. 13:12
 4/9 anonim ***** válasza:
hááát, ezt én is el tudnám viselni! szerintem menj bele.
2009. jún. 22. 13:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint mindenki hejesli az ijesfajta kapcsolatokat?
2009. jún. 22. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Az érdekkapcsolat fenntartásához nagyon hideg fejjel kell gondolkozni. A kialakulásához pedig nagy taktikusnak kell lenni, hogy ne szúrjon szemet a hozzáállásod a pasinak. Még nagyon az elején vagytok - ha jól értem -, tehát még benne lehet a pakliban az, hogy ő így jól érzi magát, de semmi komolyabbra nem vágyik veled az ágyon kívül - ezért nem árt, ha egyelőre nagyon óvatos vagy, persze csak akkor ha te ezt komolyan szeretnéd csinálni.

Helyeselni ezt a fajta kapcsolatot nem lehet, legfeljebb megérteni a választást. Sok előttem válaszolónak szimpatikus volt ez az életforma, de hidd el lesznek percek, amik nagyon nehezek lehetnek, ha nem fogod tudni férfiként szeretni.

Sajnos másik oldalként benne van a pakliban, hogy megutálod őt vagy magadat, ha hosszan kitartasz érzelem nélkül a pénz és nem a pasi oldalán.

Javasolták, hogy végső megoldásként otthagyod. Ha ő komolyan gondolja, te pedig bizonytalan vagy, akkor tedd tisztába magadban az érzéseidet, mielőtt komolyabb dolgokkal elköteleznéd magad mellette (egy autó megvásárlása ilyen).

Egy autót, egy lakást, bármit ügyesen visszavehet, ha ésszel él. A végén ugyanúgy kisemmizett maradhatsz, mint előtte, ha nem vagy okosabb, mint ő.

Egy dolgot viszont soha nem vehet el tőled, ha vigyázol rá: a büszkeséged és az önbecsülésed. Ezzel az utóbbi két dologgal kell leginkább megharcolnod, mielőtt eldöntöd beszállsz-e a játékba.

Ez tapasztalat.

27/L

2009. jún. 22. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
én nem mennék bele. nem akarnék kihasználni anyagilag senkit, akkor sem ha ilyen piszok jól megy neki. meg ha már le vagyok kötve egy férfi oldalán, akkor nekem a szerelem is kellene. nálam legalábbis anélkül nem működött eddig kapcsolat, hogy a kötöttség megvolt, az érzelem nem. és nem hinném, hogy az anyagi része a dolognak ezt kiegyenlítené.
2009. jún. 22. 17:08
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem ne menj bele,később rájössz,hogy nem a pénzel teli életet kellett volna választanod,hanem a könnyű életet egy olyan baráttal,aki imád téged és Te is őt. meg lenne mindened, házatok biztos lenne hiába hogy HA nem lenne pénzes a pasi. gyereketek,tisztességes munka,szeretet,AMIT PÉNZEL NEM LEHET MEGVENNI. hidd el engem is és még sok nőt csábítana a pénzes pasi,aki állítólag mindent megadna neked.aközbe a lényeget elfelejtené a pasi.hogy egy nőnek a szeretet a legfontosabb,hiába h vannak olyan nők akiknek mániája a vásárlás és sok más ilyenféle dolog,attól még azoknak a nőknek is az igazi szerelem van az eszükben,és arra várnak.
2009. jún. 22. 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:
nem ,ez nem fog müködni,te nagyon fiatal és nagyon szép lány lehetsz,még nem tudsz a piszkos anyagiakról semmit,adja az ég ,h ne is tudj olyan esetekről mint én...volt olyan h a fiú anyja simán megmondta a frankót,nem ilyen repedtsarkút szánt a fiacskájának...más eset..még a kaját is sajnálták a lánytól ,ha ott volt náluk..ezekben az esetekben viszont a lányok őszintén szerették a fiúkat,és csak az egyik lett mégis happy end,sajnos a másik párt szétszedte a sok gyűlölet,pedig még sokáig járt a fiú a lány után...de már késő volt ,vissza vonhatatlanul megalázták a szegény kislányt,mindez nem a múlt században ,hanem napjainkban,szóval szerelem nélkül semmiképp sem szabad,és még akkor is csak ha képes az ember elviselni ,a szülők vagy rokonok ,rosszallását,meg a rosszindulatú megjegyzéseket..ellenkező esetben te leszel a huszadik státuszszimbólum az életében...villa ,kocsi ,nyaraló,hosszúlábú bnő,ha meg szeret téged akkor pláne pokol lesz az életed,mert csak szenvedni fog h te nem szereted őt,minden ember megérdemli, h olyat kapjon társul aki szereti őt.....
2009. jún. 23. 00:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!