Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos lenne letiltani a srácról?
Barátnőm a kapcsolatunk elején megcsalt egy csók erejéig. Bevallotta, de nem mondta el, hogy kivel történt. A srác aztán bevallotta nekem, mert bűntudata volt, amúgy az egyik ismerősöm. Arra kért, hogy bnőmnek ne mondjam el, hogy tudom.
Mostanában viszont sokat hallok a srácról, mert húgommal összejöttek. De egyszer húgommal sem volt korrekt. És barátnőm is néha említi, hogy pl 7végén nem lesz ott a baráti társaságunkban és milyen kár, mert jót tudnak beszélgetni. És ez engem baromira zavar.
Szerintetek elmondjam, hogy tudom, hogy kivel történt a csók és nem szeretném a társaságában látni. Vagy nyeljem le, mert nem számít?
Mivel már a megbocsájtásban sem értünk egyet, így nem tudunk tanácsot adni.
A kapcsolat elején megcsalt, továbbá a nők zsenik ezen a téren. Sose jössz rá, ha megcsal még 1x.
Nekem tutira semmi bizalmam nem lenne benne.
De azt teszel amit jónak látsz.
A barátnőd nem vallotta be a megcsalást, tehát máig azt hiszi, hogy jól átvert és mekkora barom vagy, hogy nem is gyanakszol.
A srác egy fokkal jobb, mert legalább elmondta neked, de azért ne öleld a kebledre.
A barátnőd totál hülyének néz, arra sincs garancia, hogy nem történt több vagy mással nem csalt-e meg azóta, amit aztán se ő, se egy másik pasi nem fog neked elmondani.
Amit megtudtál, az a jéghegy csúcsa.
Mi azt mondtuk, hogy dobd, te megbocsátottál és vele akarsz maradni...
megtilthatod a sráccal való barátkozást, aztán vagy betartja, vagy nem, lehet még olaj is lesz a tűzre.
És nem is biztos, csak csak amiatt a fiú miatt kellene aggódnod, mert egy ilyen lány valószínűleg nem csak vele lépett félre és nem valószínű, hogy mással megállt a csóknál.
Félsz, hogy egyedül maradsz? Inkább vaknak tetteted magadat és mindent eltűrsz?
Amikor kiderült a csók, akkor kellett volna asztalt borítani, mert most már te is megbocsátottál, a csaj is belenyugodott, hogy az orrodnál fogva vezethet bármikor.
Előbb kellett volna gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!