Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos lenne letiltani a srácról?
Barátnőm a kapcsolatunk elején megcsalt egy csók erejéig. Bevallotta, de nem mondta el, hogy kivel történt. A srác aztán bevallotta nekem, mert bűntudata volt, amúgy az egyik ismerősöm. Arra kért, hogy bnőmnek ne mondjam el, hogy tudom.
Mostanában viszont sokat hallok a srácról, mert húgommal összejöttek. De egyszer húgommal sem volt korrekt. És barátnőm is néha említi, hogy pl 7végén nem lesz ott a baráti társaságunkban és milyen kár, mert jót tudnak beszélgetni. És ez engem baromira zavar.
Szerintetek elmondjam, hogy tudom, hogy kivel történt a csók és nem szeretném a társaságában látni. Vagy nyeljem le, mert nem számít?
Fura egy barátnő. Elmondja, hogy megcsalt de azt nem, hogy kivel?
Aztán az ismerősöd, meg simán lesmacizta, lesz*rta, hogy veled van.(ha nem tudta, akkor ok)
Aztán meg a húgoddal összejön? Wtf?:D
Jah, nődet dobd ki, probléma megoldva.
Srác nem korrekt a húgoddal? Kend el az arcát.
A csaj is hibás ám, sőt ő a hibás csak igazán.
A srác egy gerinctelen alak, de a csaj meg egy hazug ribi.
Ha férfi lennél...
De mi...? Már most eldöntöd, hogy egy p*csával laksz együtt?
Ráadásul b*zdmeg, most jut eszedbe ezt megkérdezni tőlünk, mikor már 2 év "együtt vagytok"?
Dobd, szerezz egy másik, RENDES barátnőt.
Mit csináltál 1.5 éven keresztül? Vagy addig még ok volt, hogy talán más is d*gja, de most már nem?
Jah, durván írjuk, de csak jót akarunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!