Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a friss kapcsolatodban pár hét után kiderülne a srácról, h láb és harisnya fetisiszta, mi lenne a reakciód?
Szakítanál vele? Vagy belemennél a dologba akár kíváncsiságból, kihívásból?Elfogadható lenne még a számodra, vagy elzárkóznál tőle? Vagy mit gondoltok erről a dologról?
Csak mert most beszéltem fél órát az egyik bnőmmel, h képzeljem el, h az újdonsült paliáról kiderült, h láb/harisnya fétise van, és h ez milyen beteges. És, h szakítani akar vele..:S Olyan hisztit levágott ezért, bár én elfogult vok, de ez tényleg ilyen drasztikus dolog? Én azt mondtam neki, nemhogy örülne, h a lábára kattant a pasi, és nem az arcára, mint az előző pasija. Mer akkor meg az volt a baja, h állandóan az arcán fejeződött be a történet. Mellesleg, ha megadja neki ezt az élvezetet, olyan hálás lesz a srác, h a csillagokat is lehozza neki(tapasztalat). Erre végülis lehiggadt picit, belátta, h rosszabb is lehetne, és átgondolja. Jah, és azzal lett vége, h délután átjön, h meséljek neki erről a dologról, mert a párommal magas szinten űzzük a lábszexet.
Szóval azért kérdezem, h mi erről a véleményetek, tényleg gáz e? Mertszerintem nem(elfogultság:)), de ha a többség szerint gáz, akkor nem próbálom győzködni a csjaszikámat...
az a gáz amit annak tartasz.
Perverzió is az, amit a másik fél nem tolerál. Pl. ha valaki arra izgul hogy megkorbácsolják, az perverz, főleg, ha párja is így vélekedik. De ha az illető keres olyat aki ebbe benne van ,akkor az kettőjük között normális és elfogadott dolog.
A szexben mindenki azt csinál ami jólesik. Ha a barátnődnek nem esik jól ,nem kell erőltetni.
Mondjuk én nem tudom konkrétan mi az a lábfétis.
Ez most melyik, arra gerjed ha én hordok harisnyát, vagy ha ő hordhat? Ha én, és ez tetszik neki, akkor nem is hiszem, hogy különösebben izgatna, ha ő, azt már furcsállnám, hogy női ruhákat akar hordani.
Nem mondanám, hogy te undorító beteg állat, vagy ilyesmi, de én a tökös pasis pasikat bírom, egy harisnyát viselő férfi számomra nem valami vonzó. Tudom, ő erről nem tehet, de akkor is. Biztos, hogy szakítás lenne a vége, mert én ezt nem nagyon akarnám csinálni, mert szexuálisan engem nem izgat fel, viszont az ő vágyait meg nem tudná kiélni, tehát vagy nekem vagy neki rossz lenne.
Szerintem pl az arcra élvezés még mindig ezerszer jobb, mint ez.
20L
Dehogyis, nem a srác veszi fel, hanem a csajszikámon van, és egyszer csak azt veszi észre, h miközben maszírozza a talpát elkezdi csókolgatni, nyalogatni, szopogatni a lábujjait, meg a talpai közé dörzsölgeti a pélóját, és amikor elment, az összes cuccot a lábára nyomatta, és még utána szét is maszírozgatta a cuccost az egész lábfején, talpán bokájáig mindenhol.
Ez volt a konkrét eset, az előbb mesélte a barátnőm.(most ment haza)Na és ettől olyan sokott kapott, h szabályosan letépte magáról a harisnyát, a sráchoz vágta és hatalmas hisztirohamok közepette elvonult megfürödni.
Na hát erre nem tudtam mit mondani, de sztem más is van itt a dologban, hát ez azért nem egy hű de durva dolog. Vagy szerintetek igen? Aztán amikor felhoztam neki, h sztem tök jót tesz a bőrnek elkezdett fintorogni, h fúúúj, de undi, na én itt feladtam, mert az a sanda gyanúm, h itt jóval többről van szó, mint h a lábára élvezett a faszija(főleg, h jóval vadabb sztorikat lehetne csajszikámról mesélni). Nem mondott mást, még akkor sem amikor célozgattam rá,h ez nekem naon sántít. Ezért hagytam is, mert nem tok úgy segíteni, tanácsot adni, h csak egy részletet, vagy az utolsó cseppet meséli el.
Nekem ilyen barátom volt, és kíváncsiságból mentem bele a dologba, persze, féltem, de végül is jó volt, én örülnék, ha a következő barátom is szeretné.
A csajszi meg ha ez miatt szakít, akkor nem is szereti igazán, mert ha ennyire ellenére van a dolognak, akkor megmondja a párjának, hogy neki ez nem jön be, attól még lehet teljes egy kapcsolat.
Én is harisnya imádó vagyok és szerintem emiatt nem feltétlen kell elítélni valakit :)
Ez csak egy örömszerzési szempont hogy szereti a lábaidat és végső soron neked is tetszhet még ha sűrűbben csináljátok :)
Mindenesetre próbáld meg vele nem fog csalódás érni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!