Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm? Vagy Pasim? Melyiket válasszam!?
Figyelt kérdés
1éwe vagyunk együtt barátommal vagyis már több mint egy.Na de az a baj hogy én még csak 16 éves vagyok..és ugye barátnőim hívnak mindenhova discoba,meg ide oda...és barátom nem enged nem bízik bennem és hát van rá egy kis oka is meg mindig szóval megértem...ő 18 éves ő már volt sokszor discoba mikor nem volt velem meg ilyesmi...de én mostanában kb 2-héttel ezelőtt voltam elsőnek discoba a barátnőmmel nagyon jól éreztem magam meg minden addig míg meg nem érkezett a barátom és hát elég kínos volt mitne mondjak...:/ Szerintetek ki mellett legyek? Barátnők vagy a Pasim mellett? vagy hogy oldjam meg?Lécci segítsetek! :(2012. ápr. 26. 11:28
11/31 anonim válasza:
Nem kell varázsgömb, hogy megmondjuk: ez kapcsolat megöli a kis lelkedet.
12/31 anonim válasza:
Am. szeretnék veled beszélgetni a pasikról. Benne vagy?
13/31 A kérdező kommentje:
sajnos elkell mondjam volt már hogy megütött..:( de ezt is elnéztem neki.:(
de azt mondja hogy ő nem discoba megy hanem csak a haverjaihoz...én meg mondtam neki hogy ő minden egyen nap megy az felér egy egyszeri discohoz..én nem minden nap megyek.:)
2012. ápr. 26. 11:41
15/31 A kérdező kommentje:
lassan már én is ott tartok.:/
2012. ápr. 26. 11:43
16/31 anonim válasza:
HA valaki szereti a kedvesét, akkor azt nem üti meg. Erre nincs mentség. Nem kezel egyenrangúként.
Csak szólok, szakítani se biztos olyan könnyü lesz. Mert tulajdonának tekint.
Szakíts amég lehet. Mivel ez így csak nagyon rossz lesz.
17/31 A kérdező kommentje:
utolsó: igen ebben nagyon igazad van énis ugyan így gondolom!!!! :(
2012. ápr. 26. 11:47
18/31 anonim válasza:
Akkkor csináld, minél elöbb. hajrá!!
19/31 anonim válasza:
szakits a sráccal és szolj a szüleidnek barátaidnak, hogytudják mi a helyzett... az én exem sohasem ütött meg engem, mégis mikor szakitottam vele olyan volt mint egy elmebeteg, szószerint féltem tőle, és nem mertem egyedül menni sehova mert túlságosan beleképzeltem dolgokat... de jobb félni mint megijedni
20/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom meg tudom-e majd tenni mert nem olyan könnyű hisz szeretem és most lesz a születésnapja is szóval csak kséőbb szakítok vele ha szakítok előbb szerintem valahogy tisztáznom kell dolgokat vele!
2012. ápr. 26. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!