Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy nekem még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nekem még nem volt pasim?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok ,tudom, hogy ráér még, de nagyon sok barátnőmnek van barátja. Nem olyan szeretnék lenni aki pár nap után lepattintja a barátját, meg gyűjti az exeket, Egyszerűen annyira szeretnék már egy barátot, de nem jön össze, állandóan ezen agyalok.. valamiylen pasizós trükkjeitek vannak lányok? és nektek fiúk mik jönnek be?
2012. ápr. 24. 16:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Hát mert 14 vagy.
2012. ápr. 24. 16:35
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen?

Elég nagy ribanc barátnőid lehetnek. Hagyd ott őket, nem kell úgy viselkedni mint ők.

2012. ápr. 24. 16:36
 3/23 anonim ***** válasza:
Esetleg csúnya vagy? Hogyan öltözködsz?
2012. ápr. 24. 16:37
 4/23 anonim ***** válasza:
Nekem fiúként nem jönnek be a kis ribancok, inkább hosszabb távra tervezek. Bejön a hosszú haj, zöld szem, de igazából nem feltétlenül külső alapján döntök, de ne legyen nagyon csúnya.
2012. ápr. 24. 16:37
 5/23 A kérdező kommentje:
nem vagyok csúnya, sőt az osztályban az egyik legszebb, de nem vagyok beképzelt, csak mindenki tudja hogy szép vagyok. :))
2012. ápr. 24. 16:39
 6/23 anonim ***** válasza:
nekem a jól öltözött csinos vicces csajok jönnek be :) probálkozz fiúkkal barátkozni utána mindig több lesz :)
2012. ápr. 24. 16:39
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Később hidd el ez előnyödre fog válni. 16-7 éves korban jönnek rá a lányok, hogy mégsem akkor kellenek a pasiknak ha már tapasztaltak. Jó érzés lesz később, hogy ki fogsz majd tűnni közülük.

Nekem hasonló volt a helyzetem. Már leszbikusnak csúfoltak hogy nincs barátom, és zavart is de végül jobban jártam mert inkább én kellettem a pasiknak mint a barátnőim, mondván hogy rajtuk már végig ment mindenki (persze ez nem volt igaz, dehát ilyenek a pletykák)

szerintem ne próbálkozz majd jön az magától. a vágyakozás meg normális, de már nem fog sokáig tartani

2012. ápr. 24. 16:40
 8/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, és fiúk, nektek bejön a közép hosszú haj, mert általában a fiúknak a hoszzú haj jön be ... általában ezt mondják ,de van kivétel ugye??
2012. ápr. 24. 16:40
 9/23 anonim ***** válasza:
a helyedben nem akarnám elsietni a dolgot, igazából tök ráérsz meg úgyis kialakul magától. De ha ennyire nagyon szeretnél és van olyan srác aki tetszik, akkor csak kerülj hozzá közelebb és a megfelelő pillanatban mondd el neki mit szeretnél. Nem kell túllihegni a dolgot:)
2012. ápr. 24. 16:41
 10/23 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan fiú,aki tetszik.Menj oda,beszélgess vele pl.Mi volt a házi stb.
2012. ápr. 24. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!