Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nekem még nem volt pasim?
Ne aggódj, mióta 4 centis a hajam, azóta nem tudom magamról levakarni a pasikat.
(26/L)
le ne vágasd a legtöbb srác szerint hülyén néz ki, én eddig egy lányt láttam akinek jól állt...
nekem se volt bnőm, és ismerek egy halom 20on évest akinek szintén nem, de most összehozom, most egy 14 éves eléggé bukik rám nagyon úgy néz ki.
F18
14 évesen nem hinném hogy olyan fogalmakat lehetne értelmezni rajtatok mint: ex, pasi stb!!!
Bocs de kis tacskók vagytok ehhez!
Miért akarsz egyáltalán barátot? Csak azért mert másoknak is van? Ennyire befolyásolható vagy?
Legyek a barátod? :D
26F
Adam Blade, ez tök érdekes, mert a fórumokon meg kérdőíveken valóban mindig az jön ki, hogy a fiúk a hosszú hajú lányokat szeretik, de nekem a gyakorlat nagyon-nagyon mást mutat.
Buta sztereotípia ez a nő akkor nőies, ha hosszú a haja... Már bocs, de azokat a részeimet, amik nővé tesznek nem a fejemen hordom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!