Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szeretiktek a pretty boy-okat? (lent) Hol lehet velük imserkedni?

Figyelt kérdés

Úgyértem hogy csendesebb, kedves fiúk, akik romantikusak... és foglalkoznak magukkal... pl: ss501 tagjai

[link]

[link]

[link]

[link]

Ilyenekre gondolok... Kérem kíméljenek azok akik csak olyan kommentekkel tudnak jönni hogy ezek b.zik meg páwák meg mittomén... Nekem ők jönnek be, sosem tetszettek az izompacsirták... mert nekem a csendes, kedves fiúk tetszenek és valahogy az az izompacsirtával nem jön össze (nem azt mondom hogy nincs olyan, csak nekem fura ha látok egy olyat, mert nekem nem tetszik! Tudom hogy van egy csomó izmos fiú aki kedves meg ilyesmik, csak NEKEM fura és nem tetszik)...

Előre is köszönöm a normális válaszokat!

2012. ápr. 25. 20:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

-tipikus ázsiaiak...borotvát nem ismerik, mert nem tudják mi az arcszőrzetet :D, viszont a hajuk sűrű mint egy bunda

-am felőlem jöjjenek be neked...nekem konkrétan a félvér ázsiai lányok jönnek be <3

viszont nem vagyok meggyőződve arról, hogy a képen látható srácok mindegyike hetero... szóval, ha úgy adja a helyzet, hogy az életben egy ilyennel találkozol, szorítok(őszintén odakívánom neked), hogy ne legyen búza - ne csalódjál...

2012. ápr. 26. 21:39
 22/23 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2012. ápr. 26. 22:09
 23/23 anonim ***** válasza:
kérdező, nem is írtad, hogy fiú vagy, vagy lány.
2013. júl. 7. 15:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!