Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem keres nem is hiányzom neki?
Szerintem ő hiányzik neked :) Örülj neki hogy nem zaklat folyton! Biztosan hiányzol csak nem akar megalázkodni.
2012. ápr. 25. 12:41
Úgy birom az ilyet!Engem is kidobott a csajom,utánna nem kerestem 4 hétig,peddig hiányzott,de nem fogok lemenni kutyában,mivel ő dobott ki majd keres ha akar tőlem valamit,persze kivéve ha megcsalt!Ha egy kidobott fél vissza pitizi magát akkor az már nem lesz egyenrangú kapcsolet,amikor engem kidbott én is rengeteget szenvedtem,de volt bennem annyi tartás hogy nem hívógatom és nem zaklatom,tudom hogy így még szarabb volt neki is,és nem adtam meg neki azt az örömöt hogy pitizzek neki
2012. ápr. 25. 13:12
Nem értem!Nem akarsz tőle semmit?Akkor miért várod el azt hogy keressen?De hogy nem akarsz,jól esne ha pitizne mert most éppen nincs senki,talán vissza is fogadnád,aztán miután felnövelte az önbizalmadat megint kidobnád,szenvedd csak meg te is a szakítást
2012. ápr. 25. 13:15
Nem tudhatod,hogy nem hiányzol-e Neki,lehet,hogy nagyon is,de nem akar megalázkodni.Ami teljes mértékben érthető a részéről.Fordított esetben Te sem valószínű,hogy megalázó helyzetbe hoznád magadat.Kicsit képzeld bele magad az Ő helyzetébe:nyilván Neki a rosszabb kettőtök közül.Ezek után jellemtelen dolog még azt is elvárni Tőle,hogy a szenvedései mellett Téged hívogasson.Gondolom,így is van elég baja,ha igazán szeretett Téged.
2012. ápr. 25. 13:36
Úgy bírom az ilyet, még elvárnád, hogy pitizzen mi?
Meg hívogasson, meg vagdossa az ereit?
Bánatnak szakítottál vele, ha azt várod, hogy keressen...
Van önérzet is a világon meg büszkeség, majd ha elmúltál 13, akkor megtudod mi is az.
2012. ápr. 25. 15:50
Kérdező kidobod és még aljas módon a te híúságodat akarod legyezni azzal hogy pitizzen neked és hívogasson!Becsülöm a srácot jó arc lehet és van benne tartás,remélem pár hónap múlva egy másik csajjal látod kiegyensúlyozottan és boldogan!Majd rájössz hogy mit veszítettél
2012. ápr. 25. 16:40
7/9 A kérdező kommentje:
nem akartam hogy pitizzen csak jól esett volna ha nem akarja hogy szakítás legyen a vége és tenni akart volna valamit hogy ne ez legyen.
ma 16:43
Értem!És ve1e is maradtá1 vo1na vagy csak a híúságodat akartad 1egyezni ezze1?Csak azért mert írtad hogy igazábó1 semmit nem akarsz már tő1e!Akkor miért vártad vo1na e1 ha nem is akarod már?Azért mert csak a híúságodat akartad 1egyezni,és gratu1á1ok a srácnak hogy megkímé1te magát attó1 hogy fe1es1egessen teperjen és utánna újbó1 kidobtad vo1na!Itt csak a híúságró1 1ett vo1na szó semmi másró1,hiszen meg mondtad hogy nem akarsz már tő1e semmit,de te kidobod és még ennek e11enére e1várod hogy pitizzen,gondo1om most nincs senki aki pitizzen neked és jó1 jönne egy ba1ek akit hyüyíthetsz
2012. ápr. 25. 16:48
Most itt vagy az van hpgy te tény1eg rájötté1 hogy még szereted és vissza szeretnéd kapni,vagy pedig tény1eg a híúságodat akarod 1egyezgetni!Mert ha éb va1akitő nem akarok semmit akkor nem várom e1 hogy teperjen értem és azt sem hogy keressen!
2012. ápr. 25. 16:54
Kapcsolódó kérdések: