Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Naponta csak egyszer keres,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naponta csak egyszer keres, ugye nem lehet, hogy nem hiányzom neki?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy rettenet bárgyú a kérdés, de mindenképpen jól jönne pár vélemény, hogy ne érezzem ilyen rosszul magam...

A barátommal a hét nagy részét együtt töltjük, együtt alszunk majdnem mindig, most viszont egy munka miatt már nem láttam hétfő óta. 11órákat dolgozik, és ez alatt - bár többször is igérte - elfelejt felhívni, nem ír smst, csak este kilenc körül beszélünk 10-20percet. Ő eléggé fáradt, nem szeretném ilyen kérdésekkel zaklatni... Még soha nem volt, hogy ennyi időt távol legyünk így, hogy nem beszlünk, és nagyon rettegek tőle, hogy nem is hiányzom neki. Nemrég volt egy krízsünk, és azt mondta, hogy amióta megoldódott sokkal jobb együtt, nagyon szeret, de ez a félsz akkor is bennem van.

Szóval a puding próbája az evés, és én attól félek, hogy most, hogy távol vagyunk megérzi azt, amit mellettem esetleg nem, hogy nincs is annyira szüksége rám. Ha baromság nyugodtan korholjatok le, legalább kicsit megnyugszom...

Amúgy fél éve együtt, 20 évesek vagyunk

2009. ápr. 10. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:

"hogy távol vagyunk megérzi azt, amit mellettem esetleg nem, hogy nincs is annyira szüksége rám" ha ezt érzi, akkor a fene essen belé. Ha iyen érzései támadnának, akkor legalább időben megtudtad. De biztos, hogy nem ezt érzi. Ilyenkor az a normális, hogy azt érzi, hogy csak veled tud élni.

Biztos csak fáradt, azért nem hív, ne piszkáld ilyen kérdésekkel, esetleg ha tudod, akkor hívd fel egy nap max egyszer Te is, pl délelőtt, vagy az ebédszünetjébe.

Nem tudok számodra megfelelő választ adni, hisz nem tudom, hogy a pasi mit érez/gondol. De az mindenképp jó jel, hogy felhív. Ne aggódj, mi nők a bolhából is elefántot képzelünk.

2009. ápr. 10. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerem ezt a szitut, lévén hogy pasi vagyok :D

A lényeg, hogy a férfiak agya teljesen másképp működik. Ha egy férfi benne vagy egy feladatban, akkor teljes erővel rákoncentrál és nem fog azzal bajlódni hogy - férfiagy számára teljesen fölöslegesen - felhívjon csak azért hogy megkérdezze hogy vagy. Hidd el ettől még nem szeret kevésbé! Egyszerűen nem hív, mert tudja hogy minden rendben és végre tud a feladatára koncentrálni! Tehát ne maceráld és minden rendben lesz! :)

2009. ápr. 10. 18:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, különösen az utolsót! Nem említettem neki, pontosan ezért, mert nem akartam ég ezzel is terhelni, meg idegesíteni.

Csak ő nem egy romantikus alkat, ezért ha majd találkozunk, tudom, hogy nem fog a nyakamba omlani, minden folytatódik majd ott, ahol abbahagytuk. És csak ez hagy abban a kétségben, hogy most akkor vajon mennyire vagyok fontos. Mert aggyal átgondolva tudom, hogy nagyon, csak ha nem érzem, olyan elkeseredett tudok lenni. Említeni nem szeretném, mert csak ellenérzést váltanék ki belőle, irritálni meg nem akarom az akaszkodásommal

2009. ápr. 10. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi sosem telefonálunk. Csak akkor beszélünk, ha találkozunk. Mégsem hiszem azt, hogy nem hiányzok Neki! Ő is "csak" Férfi. :))

Szerintem nem jó, ha nem bízol benne, és az sem, ha folyton olyanokkal macerálod, hogy: úgyis elhagysz, majd jön más, nem is hiányzom, biztos mást szeretsz...

2009. ápr. 10. 19:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Ilyenekkel sohasem macrálom :D Ha rá is kérdezek, akkor is csak úgy hogy "én úgy érzem, hogy". Soha nem támadnék neki ilyen hülyeségekkel, hogy elhagy, meg mást szeret. Minek idegesíteném? Azzal csak azt érném el, hogy tényleg otthagy, mert tele lesz a púpja a baromságaimmal. Ilyenek meg sem fordultak a fejemben, és ezt a kis hüleséget is inkább itt kérdezem :) Mert tudom, hogy nagy ügyet tudok csinálni a semmiből is
2009. ápr. 10. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen feleslegesen problémázol ezen...leírtad,hogy mielőtt nem dolgozott mindíg együtt vtatok,együtt aludtatok.Most is naponta beszéltek 10-20 percet...ez rengeteg.Szerintem teljesen alaptalanul rágódsz ezen.Egyértelmű,hogy azért történik mindez,mert sokat dolgozik és nagyon fáradt,gondolom nem akar úgy meglátogatni,hogy csak "kidőljön" melletted,nem rád irányul.Bele kell szoknia ebbe,11 óra munka rengeteg...én csak egyetemre járok,de sokszor így is hulla vagyok,és akármennyire szeretnék találkozni a barátommal,sokszor nincs hozzá erőm,mi lenne,ha dolgoznék is...Amúgy is a barátodnak nem változnak meg egyik hétről a másikra az érzelmei.Teljesen felesleges ezen aggódnod.;)) 20/L
2009. ápr. 11. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!