Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 18 éves fiúk "azt" mennyi idő után várják el a barátnőjüktől?
16 vagyok és 2 hete járunk.:) tegnap csókolóztunk először, nekem minden téren ő az első.
szerintetek nyár végéig tudna várni, ha szeret?
(igazából már fél éve találkozgatunk, de 2 hete járunk hivatalosan, előtte még nem neveztük randinak a talikat, bár érezni lehetett, hogy lesz itt még más is)
"vagy mit tegyek, hogy jobb legyen neki? "
Kielégíted máshogy pl. orál, petting. Ezt nem szeretnéd addig?
már sokat fantáziáltam róla.
(fél éve kb:D mióta találkozgatunk)
de mi lesz ha béna vagyok, vagy ha nem tetszek neki ruha nélkül?
kívánni kívánom, de félek
Ettől ne félj. Ismét csak a ha szeret szöveg jön uh akinek nem tetszik itt hagyja abba :D
Ha szeret akkor tetszel neki ruha nélkül is. Még ha lenne valami kis hiba rajtad akkor sem szaladna el sikítva. :D Na meg azt sem veszi a szívére h bénázol esetleg. Tudja h neked ő az első és ha normális akkor elmagyarázza h mit hogy csinálj, mi esik jól neki :D
"vagy ha nem tetszek neki ruha nélkül? "
Küldj képet majd mi eldöntjük. :)
MINEK VÁRNI?!Ha szeretitek egymást, és ott van a vonzalom, akkor nincs mire várni. A szex a szerelem kifejezésének legszebb, legjobb, legélvezetesebb módja. Általában a kapcsolatok elején ég a legnagyobb lángon a szerelem, ezért akkor lenne a legfontosabb a tartalmas, szenvedélyes szex, csak sokan elrontják ezt holmi "jaj várjunk még" hülyeséggel, meg vallási marhaságokkal. Nincs mitől félned, ha szeretitek egymást, felejtsd el, h hogy nézel ki ruha nélkül, baromira nem ez a lényeg. Ha szeret, nem fogja kritikus módra elemezni minden porcikádat. Élvezzétek, szeressétek egymást, ameddig lehet, és ehhez bizony hozzátartozik a szerelemmel telített, kötetlen szex!
20/L
"Mi van akkor ha"? Ha mindenki ezzel kezdené, még nem jöttünk volna le a fáról, mert mi van, ha elkezdek két lábon járni és attól fáj majd a hátam..áá,jobb lesz nekem a fán:D
Elsőre biztos furcsa lesz, meg zavarban leszel, de majd belejösz, kérd meg a barátodat, hogy irányítson aztán jól ellesztek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!