Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők hogy sokáig bírjuk a sex-et?
Szerintem ez természet ellenes dolog hogy 10-20 percig tudjon a férfi sexelni, pont a fajfenntartás miatt alakult úgy hogy a férfi gyorsan elmenjen és gyerek legyen, különben kihalna az emberiség nem?
Meg mindig jönnek a süket dumával hogy tartsam vissza, meg gondoljak másra... de miért gondolnék másra?? Ha sexelek akkor arra gondolok, azt élvezem
Hát tudod, engem például kimondottan irritál, ha a pasi 20 percig ügyködik rajtam. Olyan kérdések foglalkoztatnak, hogy:
-nem vagyok elég jó?
-nem kíván?
-ha már elélveztem, kötelező még egyszer?
-ha nem tudok elélvezni, játsszam meg, mert sose lesz vége???
komolyan, sokkal rosszabb, mintha 2 perc alatt elmenne, mert akkor tudom, hogy be van indulva. Max egy idő múlva újra próbáljuk, ha nekem nem jött össze. Mint rettegni hogy újból fél órán keresztül fog nyüstölni, horzsolni...
önkontroll.... ez mekkora baromság! és mégis mire gondoljak kefélés közben hogy ne menjek el, a meztelen öreganyámra vagy mi? le is lankad egyből a szerszám....
vazze, ha alattam van egy gőzölgő nuni én meg nyüstölöm, akkor nem tudok és és nem is akarok másra gondolni csak hogy beledurranjak, utána meg lenyalogassa a makkomról a maradékot a csajszi!
Akkor lenne értelme a megközelítésednek (3 perc 10 perc helyett), ha 7 perc múlva már készen állnál a következő bevetésre és ezt legalább 3x meg tudnád ismételni. A menstruáció betiltása is 25%-kal növelné a népességet. Matematikailag.
Az ember megtermékenyíthetősége nem függ már az évszakoktól és az időjárástól, tehát bővel bele fér az a 10-20 perc.
Amúgy meg ha szexelsz (igen, sz és nem s van a szó elején), akkor elég a 3 perc is. Ha szeretkezel, akkor 5-10 + 15-25 perc egy alkalom. Szinte mindig a barátnőm élvez el előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!