Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vannak ilyen érzéshullám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyen érzéshullámaim?

Figyelt kérdés
A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt lassan.Nagyon imádtam, jól éreztem vele magam, őszintén eltudtam neki mondani, hogy szeretem. Viszont most egy hete, kicsit változott a helyzet..Nem él abban a luxus környezetben, viszont ez engem nem érdekel, mert nem a pénz meg az ilyesmi teszi az embert.De megjegyzem, mióta együtt vagyunk, 1 szál rózsát nem kaptam tőle.Anyámék szerint meg naplopó..ugyanis suliba már nem jár, de nem is dolgozik.Az anyukája meg külföldön van.Mostanában viszont, mintha a felesége lennék ugy érzem!:| Kaját csinálok neki, segitek neki takaritani és sokszor azon veszem észre magam, hogy 16 évesen ez nekem sok.És kezdem azt érezni, hogy nekem erre nincs szükségem és hogy mikor azt mondom neki, hogy szeretlek akkor hazudok neki.Pedig ott mélyen még mindig érzek vmit iránta és hogy nem tudom elhagyni.Help pls:( Mit tegyek?
2009. jún. 21. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

én a helyedbe megbe$zélném vele.

é$ azt i$ mondanám neki hogy $zeretnéd ha egy kic$it kényeztetne.per$ze nem az anyagiakkal.de ha belefér avval i$.é$ dobjátok fel vmivel a kapc$it.pl vmi romantiku vac$i meg ilyenek

2009. jún. 21. 09:51
 2/3 anonim ***** válasza:
miért dollár jelekkel írod a S betűt?
2009. jún. 21. 15:08
 3/3 anonim ***** válasza:
mert ro$$z a billentyűmön az $ a duplav meg az ik$z é$ egyelöre $ajna c$ak igy tudom irni
2009. jún. 21. 15:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!