Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, ti mondtok ilyeneket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti mondtok ilyeneket a párotoknak?

Figyelt kérdés
Elköltött egy nagyobb összeget vmire,ami nagyon is ráért volna két hónap múlva,de neki már kell.Ez én szóvá tettem,h most lett volna fontosabb dolog is,ahová a pénzt rakjuk.Erre ő azt mondta,h én ezért a pénzért egy percet nem dolgoztam.Mindig ezt csinálja!Hozzáteszem,h 5 éve együtt élünk!
2012. ápr. 20. 08:31
1 2
 11/18 default. ***** válasza:

igen, oda tartozik.

figyelj csak. az a mondat, hogy "az számít, hogy nekem mi a jó" az nagyon nagy baj. ez borzasztó fontos dolog. kimondta nyíltan, hogy egy önző fasz, és nem érdekli más, (te sem) csak önmaga. ennek tükrében én erősen elgondolkoznék rajta, hogy pazaroljam-e rá tovább az életem..

2012. ápr. 20. 10:20
 12/18 A kérdező kommentje:

Jaj,hányszor szerettem volna én ezeket megbeszélni vele!

Olyankor az a válasz,h hagyjam a f@szságaimmal,mert ő nem akar beszélgetni,vagy az mondja,h nincs miről!

2012. ápr. 20. 10:23
 13/18 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de be kell vallanaod magadnak, tudod te is ez mit jelent. Mostmár az maradt, hogy elibe álssz és megmondod, vagy rendezitek a dolgotokat, vagy ennyi volt. Ne pazarold rá az életedet, mert ebből már csak akkor lesz valami, ha a párod változtat a modorán. Ezt mondd meg neki is, hogy vagy megváltozik (de nem csak eggy időre, hanem örögre amíg veled van) vagy többet rád ne számítson. :( Sajnálom.
2012. ápr. 20. 11:03
 14/18 A kérdező kommentje:
Már ezen is túl vok!Volt 2 elköltözése,visszaköltözéskor ezt megígérte nekem,h változtat!Azóta sem!Ugyan az maradt,mint volt!Akkor minek jött vissza?Mert nem azt mutatja a viselkedése,h ő nagyon szeretne!De ha nem szeret,minek van itt????????
2012. ápr. 20. 12:43
 15/18 anonim ***** válasza:
2 visszaköltözés?! Megérdemled. Miből gondolod, hogy ha két elköltözés nem használt, akkor most majd megváltozik?
2012. ápr. 20. 12:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom,csak tudod az ember mindig reménykedik!Pedig lépnem kell,tudom,csak nem tudom,hogy kezdjek hozzá,meg,h utána mi lesz!!!??
2012. ápr. 20. 13:07
 17/18 default. ***** válasza:

rakd ki és felejtsd el.

én biztosan ezt tenném.

2012. ápr. 21. 11:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor neked nem vele van a problémád, hanem az "utána mi lesz"-szel.
2012. ápr. 22. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!