Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz hogy a lányok felmérik az ilyeneket? (többi lent)
18 éves fiú vagyok, van egy 15 éves barátnőm, és 4 hónapja járunk együtt.Elég keveset találkozunk.
és múltkor csókolózás közben bepróbálkoztam nála deréktól lejjebb..de kissé visszautasító volt...és én pedig húzgáltam a szám emiatt.
Arra gondoltam hogy ha legközelebb találkozunk, akkor megbeszélném vele ezeket a dolgokat hogy hát azért 4 hónap eltelte után, szeretném ha engedne még valamicskét..
DE viszont időközben beszéltem egyik barátommal, aki bogarat ültetett a fülembe azzal, hogy "a lányok felmérik azt, hogy egy fiú meddig bírja még ki taperolás, vagy egy kis intim zóna felkutatás nélkül"
Így most teljesen elment a kedvem attól hogy megbeszéljem vele ezt az engedékenység dolgot..mi van ha csalódni fog bennem és azt hiszi majd hogy ennyi, eddig bírtam ki szexuális téren??:S
beszélj vele, az a legjobb
ez egy kapcsolat, nem valami verseny, hogy ki meddig bírja, a problémákat meg kell tudni beszélni
akkor lenne gond, ha te el akarnád hagyni azért, mert ő nem érzi készen még rá magát többre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!