Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ilyeneket miért csináltok?
Figyelt kérdés
szóval ismerek egy lányt,és nagyon jóban vagyunk, sokat dumálunk...szemezgetünk,meg hát szóval jól elvagyunk egymással. De néha elkezd nekem mindenféle más fiúkkal való találkozásairól beszélni,és közben ferdén végigméri a reakciómat...gyanús ez nekem,felettébb gyanús...például hogy tegnap xy-al(fiú) itt és itt volt...vagy h xy(fiú) őt ide meg oda hívta el...látja rajtam,h tetszik nekem,meg én is rajta,h bejövök neki,elég egyértelmű...de akkor miért említi folyton a sok többi fiút is...talán jelezni akarja h vannak vetélytársak?2012. márc. 28. 14:09
1/11 anonim válasza:
egy pont(.) nem elég két mondat közé?
2/11 anonim válasza:
Miért raksz a mondatok után 3 pontot?
3/11 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy miként fogja elmesélni nekik a veled való találkozást nekik!
4/11 anonim válasza:
az elsőnek tisztába kéne lennie, hogy itt értelmes válaszadás a lényeg. bakker, mekkora sz*ar érzés már az, hogy választ vár és egy ilyen sz*ar jön?! -.-
de én ezt akkor szoktam, amikor a reakciót figyelem, amiből megerősítem/eldöntöm, hogy tetszek egy fiúnak. szerintem ő is csak azt várja h féltékeny leszel-e, vagy hidegen hagy. utóbbi esetben egyenlőnek vesszük azzal, hogy a srácot mi is hidegen haggyuk. :)
5/11 anonim válasza:
tesztel es te amilyen hulye vagy meg bele is mesz :)) ahelyett hogy azt mondanad hogy bocs de nem igazan erdekel Jozsi meg Andras... te vegighallgatod ot es probalsz megfelelni a buta jatekainak. :)) most tanulja a ferfi ujjai koze csavarast strategiait es te vagy az alany :D Olyan nehez kinyitni a szadat es oszintenek lenni?
6/11 anonim válasza:
azért, mert mér szétveti az ideg, h nem hívod el valahová, vagy nem vagy képes magadtól lépni.
7/11 anonim válasza:
Lehet hogy már várja hogy kezdeményezz, és nem konkrétan féltékennyé akar tenni, csak azt szeretné, ha valóban akarsz tőle valamit akkor itt az ideje...
:D...
8/11 anonim válasza:
Pedzegeti fogy féltékeny vagy-e,ergo KOMOLYABB KAPCSOLATOT SZERETNE.Hogy nem vágod?Nem értem.Arra vár hogy lépj TE!
10/11 anonim válasza:
Azért,hogy féltékennyé tegyük a fiúkat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!