Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Ti ilyeneket csináltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti ilyeneket csináltok ha tetszik egy lány?

Figyelt kérdés

És többet akartok barátságnál?

Barátok vagyunk, minden nap beszélgetünk. Néha néha hozzám ér, combomra rakja e kezét pár másodpercre. sokat nevetünk, mindenről lehet vele beszélni, ha bajom van elmonhatom neki és meghallgat, és én is őt. (már pár haver is mondta h aranyosak vagyunk együtt, de még az 1ik tanárunk is megemlítette :D )

Szóval ha igen, akkor hogy közelítsek felé? (nagyon bátortalan vagyok :( )

2010. jún. 5. 11:06
 1/8 Tőkésréce ***** válasza:
76%
amikor a combodra rakja a kezét, tedd a nunidhoz, a másik kezét pedig a melledhez
2010. jún. 5. 11:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ha rád teszi a kezét akkor vagy nézz rá és mosolyogj, vagy fogd meg a kezét:)

meg ha más is látja h aranyosak vagytok együtt akkor nemhiszem h fennakdna a srác és meglepetés érné ha esetleg te is odateszed a kezed...:)

ha vannak barátnőid, vagy 1 legjobb bnőd akkor kérdezd meg őket, és biztos tudnak tanácsot adni pasizós témában:)

énis ezt szoktam csinálni

Üdv és sok szerencsét! :)mindent bele menni fog, és ne parázz

2010. jún. 5. 11:44
 3/8 anonim válasza:
52%
Merre jársz suliba?
2010. jún. 5. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Ezaz tegyétek csak tönkre a barátságot egy kis fellángolás miatt, úgy kell azt. Én is úgycsináltam. :)
2010. jún. 5. 15:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Miért lényeges h merre járok suliba? Amúgy pesti vagyok :)
2010. jún. 5. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
bárcsak lehetne 14-16éves korig kategória...
2010. jún. 7. 08:39
 7/8 anonim ***** válasza:

15:40

Én is így jártam.. már nem is egyszer..:S

F/18

2010. jún. 7. 09:46
 8/8 anonim válasza:
49%

Szerintem, ha te is szeretnél tőle valamit, az lenne a legbölcsebb, ha az órán amikor megfogja a combod, gombold ki a nadrágját, és vedd a szádba a f..át.

Na ebből rögtön érteni fogja!

Szerintem

2010. jún. 7. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!