Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti ilyeneket csináltok ha tetszik egy lány?
És többet akartok barátságnál?
Barátok vagyunk, minden nap beszélgetünk. Néha néha hozzám ér, combomra rakja e kezét pár másodpercre. sokat nevetünk, mindenről lehet vele beszélni, ha bajom van elmonhatom neki és meghallgat, és én is őt. (már pár haver is mondta h aranyosak vagyunk együtt, de még az 1ik tanárunk is megemlítette :D )
Szóval ha igen, akkor hogy közelítsek felé? (nagyon bátortalan vagyok :( )
ha rád teszi a kezét akkor vagy nézz rá és mosolyogj, vagy fogd meg a kezét:)
meg ha más is látja h aranyosak vagytok együtt akkor nemhiszem h fennakdna a srác és meglepetés érné ha esetleg te is odateszed a kezed...:)
ha vannak barátnőid, vagy 1 legjobb bnőd akkor kérdezd meg őket, és biztos tudnak tanácsot adni pasizós témában:)
énis ezt szoktam csinálni
Üdv és sok szerencsét! :)mindent bele menni fog, és ne parázz
15:40
Én is így jártam.. már nem is egyszer..:S
F/18
Szerintem, ha te is szeretnél tőle valamit, az lenne a legbölcsebb, ha az órán amikor megfogja a combod, gombold ki a nadrágját, és vedd a szádba a f..át.
Na ebből rögtön érteni fogja!
Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!