Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti mondtok ilyeneket a párotoknak?
Én ennyit hozok haza: ====================================
a feleségem ennyit :======
Én nem dolgozom fizikailag, csak nagy ritkán ha valami újat indítok. Ő naponta robotol és úgy érzi, hogy ő keresi a pénzt. Ezért vagy ettől függetlenül ő az aki hasonló módon szórja a pénzt, ráadásul értelmetlen dolgokra
1 , szvsz már nem szeret téged.
2. ilyet nem mondunk, csak bizonyos körülmények / gondolatok között / után.
Közös cél, közös alap.
Olyat lehet mondani, érezni, gondolni, hogy pl elmész a világ háta mögé "szopni" és amikor visszajössz, akkor te azt mondod, hogy szükséged van nélkülözést ellensúlyozni azzal, hogy veszel valamit.
De én annak ellenére is lebaszarintanám a nejem, hogy szinte 2x annyit keres, mint én!
Másrészt: az szvsz lényegtelen, hogy 2 hónap múlva is ráért volna. A lényeg, hogy miért kellett neki. S miért reagált úgy?
Baj van a kapcsolattal és TE jobban szereted a párod és jobban benne vagy a kapcsolatban.
Ő szvsz csak sodródik veled és ha lesz lehetősége, "lepattint". Úgyhogy kezdj el gondolkodni a jövődön! :)(
Szép emebrek vannak modhatom...
Én ettől messze állok, de mint kivülálló így látom ezt a témát: Nem helyénvaló ahogy viselkedik, viszont mindenfajta megnynválusásnak van egy oka. A te helyzetetben látom, nem tudod ki az...Ezr szerencsére könnyű megolndani... KOMMUNIKÁCIÓ...minden problémamentes kapcsolat titka, MINDENT MEG KELL BESZÉLNI A MÁSIKKAL. Beszéld meg vele, miért költött rá, miért nem tudott várni vele, miért beszél úgy veled, mindent amit nem értesz kérdezd meg tőle. Végülis 5 év nem semmi, csodálom, hogy bírtátok, ha ilyeneket nem tudsz megkérdezni tőle. Nem vagyunk gondolatolvasók (szerencsére), ahhoz, hogy valaki értsen minket, igenis MEG KELL NEKI MONDANI MIT AKARUNK, MIÉRT CSINÁLJUK AZT AMIT, MI A VÁGYUNK. Üljetek meg és addig ne álljatok fel amíg valamiképpen nem rendeztétek a problémátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!