Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, ti mondtok ilyeneket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti mondtok ilyeneket a párotoknak?

Figyelt kérdés
Elköltött egy nagyobb összeget vmire,ami nagyon is ráért volna két hónap múlva,de neki már kell.Ez én szóvá tettem,h most lett volna fontosabb dolog is,ahová a pénzt rakjuk.Erre ő azt mondta,h én ezért a pénzért egy percet nem dolgoztam.Mindig ezt csinálja!Hozzáteszem,h 5 éve együtt élünk!
2012. ápr. 20. 08:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
te is dolgozol?
2012. ápr. 20. 08:38
 2/18 A kérdező kommentje:
Van jövedelmem,igen és volt is!Az 5 évből kb 6-8 hónap volt össz-vissz,mikor nem volt,de akkor és míg dolgoztam is,semmire nem volt gondja!Azt sem tudja,h kell elindítani a mosógépet!De másnál is így működik?
2012. ápr. 20. 08:52
 3/18 anonim ***** válasza:
Én már 4 éve nem dolgozom főállásban, akkor született a fiam, most itthonról interneten dolgozom,a férjem kb. a 3szorosát keresi meg, mint én. Nem szoktam feleslegesen költekezni, ha valami nagyobb dolgot veszünk, megbeszéljük előtte. Ezért nem fordult még elő nálunk ez a helyzet, sem az ő, sem az én részemről. Ésszerű keretek között költjük a közös pénzt. Lehet, hogy te nem dolgoztál meg konkrétan azért, amit ő elköltött, de ha együtt éltek, kellene legyen beleszólásod, bár az sem mindegy, hogy durván letámadtad e, vagy csak egyszerűen megjegyezted a dolgot. Mindenesetre a válasz stílusa egyáltalán nem helyénvaló szerintem.
2012. ápr. 20. 09:00
 4/18 anonim ***** válasza:

Én ennyit hozok haza: ====================================

a feleségem ennyit :======

Én nem dolgozom fizikailag, csak nagy ritkán ha valami újat indítok. Ő naponta robotol és úgy érzi, hogy ő keresi a pénzt. Ezért vagy ettől függetlenül ő az aki hasonló módon szórja a pénzt, ráadásul értelmetlen dolgokra

2012. ápr. 20. 09:00
 5/18 A kérdező kommentje:
Ez az,h nincs beleszólásom,mert vele nem lehet megbeszélni.Arra költi,amire jónak látja és az nem fontos,h nekem mi a véleményem!Nem támadtam le,hanem normálisan megjegyeztem erre ő ilyet beszól,mert neki nem lehet szólni semmiért.Azt is mondta,h az a fontos,h neki jó legyen!Gondolom neked is rosszul esne,ha egy ilyet a fejedhez vágna!?
2012. ápr. 20. 09:06
 6/18 tizedes válasza:

1 , szvsz már nem szeret téged.

2. ilyet nem mondunk, csak bizonyos körülmények / gondolatok között / után.

Közös cél, közös alap.

Olyat lehet mondani, érezni, gondolni, hogy pl elmész a világ háta mögé "szopni" és amikor visszajössz, akkor te azt mondod, hogy szükséged van nélkülözést ellensúlyozni azzal, hogy veszel valamit.

De én annak ellenére is lebaszarintanám a nejem, hogy szinte 2x annyit keres, mint én!

Másrészt: az szvsz lényegtelen, hogy 2 hónap múlva is ráért volna. A lényeg, hogy miért kellett neki. S miért reagált úgy?

Baj van a kapcsolattal és TE jobban szereted a párod és jobban benne vagy a kapcsolatban.

Ő szvsz csak sodródik veled és ha lesz lehetősége, "lepattint". Úgyhogy kezdj el gondolkodni a jövődön! :)(

2012. ápr. 20. 09:20
 7/18 G'sX válasza:
16%
én még pofán is b@sztalak volna, hogy te akarod megmondani mi ér rá nekem két hónap múlva
2012. ápr. 20. 09:24
 8/18 A kérdező kommentje:
Azt nem értem,h máskor meg miért tud normális lenni,miért tervezi velem a jövőt,gyereket!Gondolja,h ezzel a viselkedéssel elér vmit?Hogy én szülök neki gyereket?Ha ezt ő komolyan gondolná,akkor nem így viselkedne!
2012. ápr. 20. 09:26
 9/18 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint te is a parasztok közzé tartozol! :)
2012. ápr. 20. 09:26
 10/18 anonim válasza:
100%

Szép emebrek vannak modhatom...

Én ettől messze állok, de mint kivülálló így látom ezt a témát: Nem helyénvaló ahogy viselkedik, viszont mindenfajta megnynválusásnak van egy oka. A te helyzetetben látom, nem tudod ki az...Ezr szerencsére könnyű megolndani... KOMMUNIKÁCIÓ...minden problémamentes kapcsolat titka, MINDENT MEG KELL BESZÉLNI A MÁSIKKAL. Beszéld meg vele, miért költött rá, miért nem tudott várni vele, miért beszél úgy veled, mindent amit nem értesz kérdezd meg tőle. Végülis 5 év nem semmi, csodálom, hogy bírtátok, ha ilyeneket nem tudsz megkérdezni tőle. Nem vagyunk gondolatolvasók (szerencsére), ahhoz, hogy valaki értsen minket, igenis MEG KELL NEKI MONDANI MIT AKARUNK, MIÉRT CSINÁLJUK AZT AMIT, MI A VÁGYUNK. Üljetek meg és addig ne álljatok fel amíg valamiképpen nem rendeztétek a problémátokat.

2012. ápr. 20. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!