Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire volt szemétség tőle?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire volt szemétség tőle? Kés a hátamba kb. olyan érzés volt!

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam a volt barátnőmmel. (14/L) Beszélgettünk elmondtam neki, hogy örülök, hogy láthatom mi minden történt mióta nem láttam... Erre állandóan egyebet se beszélt nekem csak állandóan arról, hogy mennyit veszekszik a mostani pasijával meghogy mennyi barátja volt már eddig. Még jártunk sosem beszélt olyasmikről, hogy mennyi pasija volt már meg ilyenek. Ami pedig kés volt a hátamba az az volt, hogy elmondta, hogy azon a helyen csalt meg egyszer ahol most ülünk! K*rva szarul esett! Ezt is így utólag mondta meg mikor ott voltam vele. Aztán a találkozó után msn-en jól lebaszott, hogy milyen szar volt velem lenni reméli nem lát soha többet! Pedig én semmi rosszat nem csináltam mikot velem volt úgyhogy nem tudom miért mondta ezeket, de ilyet még csajtól sose kaptam! EZek után hogyan tovább? Most már ne keressem esetleg hívjam még fel utoljára és mondjam el a véleményen róla? Ez mennyire volt szemétség tőle, hogy így leb*szott?
2009. jún. 20. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagyok az az agresszív típus, de én ott helyben akkora pofont lekenek neki, hogy nekiesik annak a padnak és beletöri az állkapcsát. MSN-en tiltsad le, és ne foglalkozz vele, mert úgy látom kettőtök közül az agyat te hordod és ő az ostoba r1banc!
2009. jún. 20. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
14 éves, azt sem tudja, mi az a kapcsolat. (nem általánosítás miatt,jelen szituációból következtettem) Felejtsd el, nem érdemli meg, hogy rajta törd a fejed, keress másokat!:)
2009. jún. 20. 17:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Naaaagyon duurvaaa :S Kislány még, ne foglalkozz vele, valamikor majd csak rájön, hogy ezt nem csinálhatja így tovább. Jobb, ha elfelejted, és csak köszönőviszonyban maradtok.

18/L

2009. jún. 20. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy 14 éves kislány, akinek se kialakult értékrendje, se kialakult erkölcsi normái nincsenek. Öntudatlan butuska nem szabad elverni. Egyszerűen szakítsd meg vele minden kapcsolatot, szellemileg nem versenyképes.
2009. jún. 20. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne verekedj, és én azt is feleslegesnek tartom, hogy beolvass neki. Elég buta kislány lehet - most ha már úgysem jártok, minek még utólag lehordania Téged????

Hagyd őt, keress valaki mást.

Ha netán mégis beszélsz még vele, esetleg a lelked megnyugtatására megkérdezheted, hogy ugyan mi volt veled olyan szar?

2009. jún. 20. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kérdezném meg, minek fájdítsam a szívemet. Ne törődj vele többet.
2009. jún. 20. 18:03
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
aranyos csajnak tűnik
2009. jún. 20. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Szarj rá, nem érdemel annyit, h foglalkozz vele. Majd egyszer jól felcsinálja magát, aztán majd sírhat.
2009. jún. 20. 18:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne bocsátkozz szellemi harcba fegyvertelenekkel.
2009. jún. 20. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!