Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírnak a fiúk?

Figyelt kérdés
Vagyis hát elég hülyén fogalmaztam meg fent, de nem tudtam máshogy..:S lényeg az, hogy fél éve van egy barátom. Tegnap úgy volt, hogy a sok veszekedés miatt inkább visszamegy vidékre.. és láttam, hogy sír. (én is, de az más) Tényleg képesek a fiúk sírni, hogyha valami nagyon szomorú történik velük?:O Azért kérdezem, mert még sose láttam sírni fiút (öcsémen kívül). Az összes csak idegbetegeskedett, és a barátom se az a sírós típus..
2009. jún. 20. 12:28
1 2 3
 1/28 Thurston ***** válasza:
39%
Jézusom... -,-
2009. jún. 20. 12:31
 2/28 anonim ***** válasza:
90%

Ha fontos vagy neki, és veszekedtek, és úgy érzi, hogy elveszíthet, akkor miért ne sírna? Örülj neki valamilyen szinten, mert ez a srác lehet, hogy tényleg szeret...

Csak sajnos vannak olyanok is, akik ezt meg tudják játszani, de ha ismered a pasidat, tudni fogod, hogy ez kamu sírás volt, vagy tényleg komolyan gondolta...

Meg miért ne lennénk mi pasik képesek a sírásra... Nem a gyengeség jele, sőt, aki képes sírni, az nem fél kimutatni az érzéseit sem! Persze azért nem szabad átesni a ló túloldalára, de vannak alkalmak, súlyos gondok, vagy ha csak elveszítem egy betegemet, aki közel állt hozzám, akkor Én is megkönnyezem a dolgot...

Nincs ezzel szerintem semmi baj!

2009. jún. 20. 12:33
 3/28 anonim ***** válasza:
82%

Jah, sorry, ez lemaradt:

22/F

:)

2009. jún. 20. 12:33
 4/28 anonim ***** válasza:
93%
Ugyan azért sírnak mint a lányok..mert szomorúak, mert félnek. Gondolom attól félt h elveszíthet. A fiúk szégyellik ha sírnak ezért azt gondolom hogy a barátod nagyon szerethet ha előtted nem szégyellte :)
2009. jún. 20. 12:38
 5/28 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó (2:D) válaszoló. Igazából a btomat csak példának mondtam. És én azért nem tudtam elképzelni, hogy ti is sírtok, mert kívülről ilyen nagymenőnek mutatjátok magatokat, akiket semmi se hat meg. (tisztelet a kivételnek, ez csak egy külső megállapítás:P)

Elsőnek meg.. Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor nem kell írni semmit....-_-

6/28 anonim ***** válasza:
81%
Persze,mióta szíktott velem a bnőm, ha eszembe jut mindig pityergek,mert még szeretem, és hiányzik...
 7/28 A kérdező kommentje:
másik utolsónak is köszi a norm. választ..:D
2009. jún. 20. 12:39
 8/28 Thurston ***** válasza:
73%

"Elsőnek meg.. Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor nem kell írni semmit....-_-"

Bocsánat, hirtelen ledöbbentett az ostobaságod.

(Ha még mindig nem világos: miért ne lennének képesek a fiúk sírni? Ők nem emberek, vagy mi?)

2009. jún. 20. 12:40
 9/28 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem a fiúk nagy része sokkal érzékenyebb mint egy lány, csak ugye ezt nem mutatja ki, mivel sokan azt hiszik, hogy a könnyek gyengeséget jelent, de szerintem egyáltalán nem így van. Én nem szeretem elfolytani az érzelmeimet. Amikor szakítottam a barátnőmmel én is sírtam, de tudtam, hogy így lesz a legjobb...

És nem ez volt az első sírásom...

2009. jún. 20. 12:40
 10/28 A kérdező kommentje:
Jah, sajnálom..:( de legalább vannak ilyen srácok is..:)
2009. jún. 20. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!