Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, zavar titeket egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, zavar titeket egy fiatalabb pasi?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy 16 éves vagyok, de a többiek azt mondják, hogy még a 21-et is simán kinéznék belőlem. Mondjuk, ha összeismerkedek egy 20-21 éves csajjal, csak azért nem működne a dolog, mert papíron 16 éves vagyok, vagy ha 20+-nak nézek ki, akkor úgy is mind1 ?
2009. jún. 20. 11:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hmm hmm. Érdekes kérdés:) szerintem a "mai világban" ha nem is látszik rajtad, hogy fiatal vagy, de a csajok többsége, amikor kimondod a korod, annyiban hagyja az egészet. Ebben az esetben amiatt is, mivel 20-21 évesen azért a nők többsége némi tapasztalatot már szerzett. 16 évesen nem annyit. Én, hogy őszinte legyek, zavarna. És 17/L voltam:)
2009. jún. 20. 11:55
 2/11 anonim ***** válasza:
engem nem zavar.. a barátom 1 évvel fiatalabb nálam.. de ez nem látszik, csak ha vki megkérdezné, és akkor mondanánk h 15/f 16/l : D
2009. jún. 20. 11:58
 3/11 anonim ***** válasza:
De nálatok az az egy év nem annyira szembetűnő tapasztalatok szempontjából, mint 16F/21L párosítás. Fordítva viszont lehet más a helyzet:)
2009. jún. 20. 12:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Engem ha 20-21 éves lennék, akkor zavarna egy kicsit... mert olyan pedofil érzetem lenne.:D De aztán lehethogy pár év múlva megváltozik a felfogásom.:)

16/L

2009. jún. 20. 12:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt pár hónappal fiatalabb barátom(17 volt én meg már 18) és igen, gyerekes volt. Nem biztos, hogy a kor miatt. De a haveri társasága is 15-17 évesekből állt, szülei nem engedték nagyon, hogy találkozzunk, stb. Kisgyerek volt még. De persze, vannak kivételek. :)
2009. jún. 20. 12:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Felnőttesen szoktam viselkedni, ezért inkább csak 18-19 éves barátaim vannak. Pedig én vagyok a legfiatalabb az osztályban , 93-as.
2009. jún. 20. 12:08
 7/11 anonim ***** válasza:
A 20as korosztály talán kicsit meredek, de van rá példa. Am engem nem zavar...17 éves vagyok, és a barátom 15 éves, nagyon jól megvagyunk, mindig mondogatom neki, h biztos elírták az évszámot az anyakönyvi kivonatán. :)Szóval, ha elég érett vagy, akkor simán kezdhetsz idősebb lánnyal! :)
2009. jún. 20. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem a kérdezett korosztály vagyok, de 27 multam, a pasim 24. Ő is idősebbnek néz ki ezért amig meg nem mondta nem is tudtam hogy ő a fiatalabb. Sztem nem gáz dolgok.

Sőt egy 28 éves barátnőmnek 19 a pasija. Bár ez talán már mégiscsak gáz egy kicsit. :)

2009. jún. 20. 13:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Én pasi vagyok, de nem tudom megállni szónélkül bocsi :)

Miért gáz az utolsó kommentelő hogy idősebb a nő??? Nekem pl egy 11 évvel idősebb nőhöz húz a szívem, és együtt is vagyunk én 21 vagyok, szóval ki lehet találni ő hány éves. De most ez miért gáz? Azért mert a sztenderd' hogy a felek egyidősek?? Butaság az egész. Jó komplikáltabb a dolog mint egy szokványos kapcsolatnál, de hogy ez miért gázos, azt nem értem. A sok szűklátókörű ember gondolja az utcán mikor sétálunk hogy jujj ezek hogy lehetnek együtt, meg micsoda dolog ez. Pedig pofon egyszerű. Egy ilyen sétálásközbe állított meg minket egy idősnénike, miközben nagyon mosolygott, hogy nagyon szépek vagyunk együtt és teljesen ki vagyunk virulva, szóval a szívnek nem lehet parancsolni.

2009. jún. 20. 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:
55%

f/17

jelenpill 20 éves barátnőm van, olyan 2-3-4 [franc se számolja] hónapja és nekem úgytűnik megvagyunk.

[és előfordult már 27éves is csak annak pont volt egy valakije és úgy nemigazán volt használható a szitu]

2009. jún. 20. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!