Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogyha egy fiatalabb pasi tetszik? [29-17] + van egy kis gond
Az unokahúgom mutatta be, nagyon bírom. Jó a humora,helyes és jól tud bókolni :D de nem tudom hogy milyen esélyeim lennének nála. Már egy párszor elhívott moziba ilyesmi. Tegnap is találkoztunk amikor hazakísért adni akartam neki egy puszit, ekkor ő megcsókolt nagyon zavarba jöttem és mindenféle hülyeséget habogtam... Szerintetek? Mit tegyek?
29/L
+ van egy kis gond:
Az unokahúgom nem tudja hogy mi ilyen jóba vagyunk, és sztem tetszik neki is
Hát igen, én is örülnék, ha egy 30-as nővel lefekhetnék, de hosszútávra én nem terveznék vele, most így látatlanban, de aztán ki tudja!?
Lehet, hogy komolyan gondolná a fiú, de a nagy átlag szerintem nem :)
Üdv. 21f
Nem is tudom, mit mondjak. Nekem meredeknek tűnik ez a dolog. Persze tudok egy példát a környezetemben, ahol kb. ennyi volt a korkülönbség és kb. ilyen idős korban jöttek össze (plusz még tanár-diák felállás is volt :)). Ők már házasok és ikreik vannak. DE: szerintem az ilyesmiből elég ritkán sül ki valami jó. Te egy érett nő vagy, ő meg egy kiskölyök. Mások az igények, jelenleg mást is vártok valószínűleg a holnaptól. Szóval szerintem hagyd a kissrácot!
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!