Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szex közben sokszor enyhén elkezdi húzni a hajam. Nem fáj, de mért csinálja? Izgatja? Amúgy lány vagyok
Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 14:13
1/7 anonim válasza:
miért mi másért húzná te buta tyúk!
2/7 anonim válasza:
Azt hiszi, neked jó ez lehet.Vagy őt ez izgatja.mondjad neki, hogy ez téged zavar.Ennyi az egész.
3/7 A kérdező kommentje:
ne sértegess ,mert én se tettem oké? azért irtam ki ezt a kérdést ,mert kiváncsi vagyok ,hogy mással is előfordult e már. de ha te csak igy tudsz reagálni akkor inkább ne irj ide.-.-"
2012. ápr. 18. 14:16
4/7 anonim válasza:
A párod az én hajam is szokta húzgálni, de engem ez nem izgat.
23/F
5/7 anonim válasza:
Izgathatja őt is, de lehet, hogy azt hiszi ez neked jó. Ha nem zavar téged, akkor ne szólj, mert csak elbizonytalanítod. De ha zavar, akkor mindenképp tedd szóvá.
Egyébként engem pl. kifejezetten izgat a dolog, amikor a párom ezt csinálja. Persze csak addig, amíg nem fáj... :) 25/N
6/7 anonim válasza:
igen elődordult.. de én utálom...és "allergiás " vagyok ha a hajamat piszkálják.. szóval meg kell mondani h ne csinálja.. máshol élje ki a vágayit.. mondjuk cicin :)
7/7 anonim válasza:
Figyelj, ha valami nem annyira tetszik szex közben,akkor nyugodtan mond el a párodnak :) Izgatja biztosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!