Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány,21 éves fiú. Túlzás lenne?
mi ez az otromba viselkedés? O.o
A félreértések elkerülése végett, nem én vagyok sem az illető csaj, sem az illető fiú. Amúgy is még nem kezdtek ki egymással, csak állítólag bejön a csávónak a csaj.
Egyébként szerintem az itt síránkozó fiúkák írnak ilyen otromba szövegeket ide, szerezzetek barátnőt, ne irigykedjetek. Ha ki akarnak kezdeni egymással, úgyis ki fognak, én meg sz@rok rájuk, csak kíváncsiságból tettem fel ezt a kérdést, nektek is le kéne sz@rni.
Hát én átérzem a helyzetet, én is hasonló helyzetben vagyok (14L, 21F) :P... Amúgy én vagyok a csaj, na de hát ugye a szerelem vak, nem kortól függ, szóval...
Ha ők úgy rendben vannak, akkor miért ne? Szerintem az mindenkinek a magánélete, amihez kivülállóknak semmi köze, és semmi joga ítélkezni... szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!