Tényleg túlzás egy 14 éves lánytól ez a kérés?
Ennyire túlzás volna egy 14 éves ,serdülő lánytól egy alkalom a kozmetikusnál ,hogy a fekete miteszereket kinyomkodja?
Soha nem volt még életében kozmetikusnál...
Nem értem, hogy mi baj van ezzel? Mert " majd 20 évesen mit fog akarni ?! "
Én azt mondom, nem túlzás. Ha a család megengedheti magának, hogy bizonyos időközönként kozmetikushoz járjon a lányzó arctisztításra, akkor mindenképp érdemes elmennie. Én sajnos nem jártam, és most elég csúnya az arcbőröm. Megbántam már, hogy serülőként otthon piszkálgattam az arcomat. :(
22/L
Utolsó!Nem bántani akarlak, de van akinél a szülők azt a párezer forintot se tudják nélkülözni...meg szerintem nem egyszer kell egy ilyen kezelés..
én radírozni szoktam+arcmaszk hetente kétszer. nekem bevált.
Ha lehet először lásson bőrgyógyász is! Komolyan! Lehet elég egy jobb arclemosó.
Tanulj az én példámból: 15évesen elmentem kozmetikushoz, tinikezelésre ugye és 1 hétig vörös volt a fejem, begyulladt az össze pattanásom, de olyan szinten hogy 200Ft-os méretűek lettek és feketés-lilás színűvé váltak annyira begyulladtak. Visszamentem a kozmetikushoz, nem vállalt már el. Így bőrgyógyász és Diane 35. Megbántam azt az egyetlen alkalom kozmetikust. Egy barátnőm 2hetente vígan jár hozzá, semmi baja. Az én bőröm érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!