16 éves lány szempillaspirál és pirosító mellé használhat tust? Vagy ez már így sok, túlzás?
Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 12:59
1/9 anonim válasza:
Használhat. A legtöbb 12 éves úgy festi már magát, mint én 20 évesen, szóval egy kis tus nem a világ:)
3/9 anonim válasza:
Mértékkel és kevés pirosítóval nyugodtan használhatod. Én is így használom, és nincsen semmi baj vele. :)
4/9 anonim válasza:
Nem, undorító, ha sminkelik magukat.
17/f
5/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, 16évesen már belefér:)
7/9 anonim válasza:
nem sok, főleg ha szép vékony vonalat húzol
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem lesz sok!
A legfontosabb egyébként is az, hogy megtaláld az egyensúlyt, mind a pirosító és tus mennyiségében.
Én kicsit félve kezdtem el szemhéjtust használni, eleinte rengeteg szerencsétlenkedtem, még a szemembe is belementem tussal, de pár próbálkozás után belerázódtam és ma már szinte rutin dolog szép, vékony vonalat húzni a szempillám tövébe. Én szeretem, mert mindig próbálom úgy használni, hogy inkább csak a szempilláimnak adjon dúsabb hatást és ne legyen olyan feltűnő a tusvonal. :)
16/L
9/9 anonim válasza:
Istenem!!!! 16 évesen még szép, hogy használhatsz!!!!!!!!
Ennyi idősen már már amúgy is sminkelhetnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!