Milyen Essence szempillaspirált ajánlotok?
Figyelt kérdés
Vagy akármilyen más is lehet, a lényeg, h legyen jó, amivel meg voltatok elégedve, és lhetőleg 2000 Ft alatt legyen.2012. márc. 17. 13:05
1/7 anonim válasza:
van olyan day&night rózsaszín és fekete kettős szempillaspirál,állítólag jó majd most akarok olyat venni :D
2/7 anonim válasza:
hát nekem csak a bourjuis szempillaspiráljai váltak be,tényleg műszempila hatás de 3000 ft.. régebben viszont míg nem találtam rá addig a sárga maybelline volume colossal szempillaspirált használtam 1500-1800 ft között van és azis nagyon jó! essence-t nem próbáltam még, mivel annyira olcsó szempillaspriálokba nem bízok!
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
eddig a day&night-osat szerettem a elgjobban
6/7 anonim válasza:
Essence-ből csak ezt próbáltam, de rettenet rossz volt: [link]
Viszont előtte évekig használtam ezt, és nagyon szerettem: [link]
Ez 1100 Ft körül van. A Colossalt is sokan dicsérik, tuti az is jó. Nekem most Max Factor van, eddig messze ez a legjobb spirálom, csak ugye nem fér bele a keretbe sajnos...
7/7 anonim válasza:
Nekem most essence multi action false lashes mascara szempillaspirálom van, 800Ft-ért vettem. Nagyon jó, bár a reklámozott műszempillahatástól még messze van és ritkán előfordul, hogy estére picsit lejön darabokba. Ez mondjuk akkor van, ha edzés előtt nincs időm lemosni a sminket és megizzadok.
De alapvetően szeretem, tök jó szempillákat csinál. Ha ez elfogy, akkor majd az essence i love extreme-t fogom kipróbálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!