Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok, és még nem volt csajom! Miért van ez? Pedig sztem nem vagyok olyan rossz pasi.
Figyelt kérdés
Próbálkoznék, csak mindegyik vagy foglalt vagy csúnya... :'(2012. ápr. 14. 22:26
3/19 A kérdező kommentje:
Ugye?? :'(
2012. ápr. 14. 22:29
4/19 anonim válasza:
Csúnya lány nincs, csak érdekes arcú.
Add lejjebb a szintet.
5/19 anonim válasza:
nem mindegyik foglalt vagy csúnya, rossz helyen keresgélsz szerintem. már ha ténylegesen keresel és nem csak a seggeket bámulod. legyen stílusod szöveged add magadat járj el szórakozni vagy bárhova, biztos hogy találni fogsz olyat aki külsőre megfelel. ( inkább azzal van a gáz hogy belsőleg gázosak sokan de az írásodból ítélve ez nem túlzottan izgat)
8/19 anonim válasza:
Csak képből tudom megállapítani hogy nem vagy rossz pasi.Addig egy szavadat sem hiszem.
9/19 cottoncutee válasza:
lehet ha nem lennél olyan csúnya, jó pasi lennél...
10/19 anonim válasza:
pamutszépség megmondta a tutit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!