Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok, és még nem volt csajom! Miért van ez? Pedig sztem nem vagyok olyan rossz pasi.
Figyelt kérdés
Próbálkoznék, csak mindegyik vagy foglalt vagy csúnya... :'(2012. ápr. 14. 22:26
12/19 anonim válasza:
egy cipőben járunk fiúk... csak én csúnya vagyok és lány
13/19 anonim válasza:
ha csak a külsőre mész, meg arra, hogy végre legyen "csajod"..hát én se járnék veled.
16N
14/19 anonim válasza:
hmmm ismerős, bár nekem volt csajom, de most nincs..;) Szabad vagyok lányok;)
15/19 anonim válasza:
mert ronda vagy és nagy az egód, a helyett hogy a fa*sz kérdéseidet írogatod ki menj el és nőzzél
16/19 anonim válasza:
nekem meg olyan piina kéne aki hetente leszop és nem kell hallgatnom a sok hülyeségét hogy most kapott 3 egyest töriből mert szopta le a tnaárt...stb
18/19 anonim válasza:
Haha Jack nagyon adja, amugy énis így vagyok.Bár volt csajom csak szakítottunk,mert neki más tetszett. Azóta örülök is neki nem jött össze.
19/19 A kérdező kommentje:
Azért ez így minden nem igaz... Nem csak külsőt figyelem!
2012. ápr. 15. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!