Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti meddig várnátok/vártatok egy lányra egy kapcsolatban, pontosabban a vele való szexre?
# 1
hülyeség.
max fél év, de ez nagyon a plafon
nem emlekszem hogy valaha is vartam volna. ha nem vonzodott hozzam ugy hogy erezzem rajta hogy hogy kivan akkor maradtunk baratok, ha meg prud volt vagy nagyon gatlasos altalaban szakitottunk. es kesobb megkeresett amikor mar fel merte vallalni a vagyait es ha meg kellett neki.
Sajnos nem tudok ugy szeretni valakit hogy ne tudjam a vonzalmam, vagyam kielni. Nallam a szerelem magaval hozza a vagyat is. Es ha a lany nem erzi ugyanazt mint en akkor az a lamny vagy nem szeret engem vagy problemas. Es nem en kell megoldjam az emberek problemait!
# 3
ott valami nagyon nincs jól(amiről te valószínűleg nem tudsz)
4. válaszolónak:
Akkor te nem vártál egy napot sem, 1. randin már volt szex? Ezt ne akard nekem bemagyarázni.
"ha nem vonzodott hozzam ugy hogy erezzem rajta hogy hogy kivan akkor maradtunk baratok" Előfordul, h. mondjuk vki szűz, és ezért nem sieti el a dolgokat. Attól még ha én kívánok vkit, csókolózni, simogatni a másikat, stb. lehet, én a konkrét szexet kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!