Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti meddig várnátok/várta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti meddig várnátok/vártatok egy lányra egy kapcsolatban, pontosabban a vele való szexre?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk a lány nem akarta még, akkor mennyi volt a leghosszabb idő, amíg vártatok rá?

2012. ápr. 13. 10:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
hát ha nagyonnagy a szerelem akkor bármeddig.
2012. ápr. 13. 10:07
 2/12 anonim ***** válasza:
26%

# 1

hülyeség.

max fél év, de ez nagyon a plafon

2012. ápr. 13. 10:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
miért? ismerek olyat párt akik másfél éve tök jól elvannak sex nélkül :)
2012. ápr. 13. 10:11
 4/12 anonim ***** válasza:
21%

nem emlekszem hogy valaha is vartam volna. ha nem vonzodott hozzam ugy hogy erezzem rajta hogy hogy kivan akkor maradtunk baratok, ha meg prud volt vagy nagyon gatlasos altalaban szakitottunk. es kesobb megkeresett amikor mar fel merte vallalni a vagyait es ha meg kellett neki.

Sajnos nem tudok ugy szeretni valakit hogy ne tudjam a vonzalmam, vagyam kielni. Nallam a szerelem magaval hozza a vagyat is. Es ha a lany nem erzi ugyanazt mint en akkor az a lamny vagy nem szeret engem vagy problemas. Es nem en kell megoldjam az emberek problemait!

2012. ápr. 13. 10:12
 5/12 anonim ***** válasza:

# 3

ott valami nagyon nincs jól(amiről te valószínűleg nem tudsz)

2012. ápr. 13. 10:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Nálunk minimum 1 év volt.
2012. ápr. 13. 10:17
 7/12 A kérdező kommentje:

4. válaszolónak:

Akkor te nem vártál egy napot sem, 1. randin már volt szex? Ezt ne akard nekem bemagyarázni.

"ha nem vonzodott hozzam ugy hogy erezzem rajta hogy hogy kivan akkor maradtunk baratok" Előfordul, h. mondjuk vki szűz, és ezért nem sieti el a dolgokat. Attól még ha én kívánok vkit, csókolózni, simogatni a másikat, stb. lehet, én a konkrét szexet kérdeztem.

2012. ápr. 13. 10:21
 8/12 anonim ***** válasza:
hát amikor az első barátommal összejöttünk, akkor fél évet várt rám. ő is szűz volt, meg én is. féltem az elsőtől, ki kellett épülnie a bizalomnak, addig kiismertük egymás testét... most már nem váratnék ennyit egy pasit semmiképp :D de azért első alkalomnál sztem türelmesnek kell lenni.
2012. ápr. 13. 10:31
 9/12 anonim ***** válasza:
olyan nincs hogy konkret szex! a szexualistas a torodest jelenti. persze kell a kej is! a kejt pedig a nemiszervek ingerlesevel lehet elerni. volt lany hogy nem tette szet a labat de ha nagyon kivantuk egymast akkor kezzel verte ki, es az is olyan gyonyoru volt a reszerol. az aki minden fele szexualis tevekenysegnek hatat fordit amikor erezhetoen nagya vonzalom es a tuz, vibral a levego korulotttunk, az PROBLEMAS. en meg nem fogok egy problemas ember mellett szerelmesen, kanosan frusztracioban vergodni!
2012. ápr. 13. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:
tudok én mindent. a csaj el van hízva, és nincs megelégedve magával. de a pasi vár rá...
2012. ápr. 13. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!