Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Tönkrement az életem.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tönkrement az életem.

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyok a barátommal. Sosem volt teljesen tökéletes a kapcsolat, mert korai magömlése volt (értsd úgy, hogy volt hogy a gatyájába élvezett). Nagyon szerettem, orvoshoz jártunk, próbáltunk megoldást találni a problémára, de én még ennek ellenére is vele terveztem az életem, boldog voltam vele. Sajnos az anyósjelöltem szívből gyűlölt már az első pillanattól kezdve. Próbáltam nem figyelni az apró kis megjegyzéseire, meg arra hogy nem viszonozta a karácsonyi ajándékokat, ha náluk voltam, nem kaptam enni, stb. Reméltem, hogy majd megkedvel. Sajnos nem így történt. Egyre mélyebbre süllyedt.Felhívta édesanyámat hogy pánikbeteg vagyok, emellett sértegette , mivel szerinte nem ismeri a saját lányát és rossz anya... Aztán feljött a lakásomba, a szemembe vágta, hogy miattam rossz a szex( pedig már akkor is probléma volt ezzel, amikor még nem is ismert a párom, de neki ez nem számít) és hogy nem kellene együtt lennünk. Azóta nagy háború dúl, nem tehetem be a lábam hozzájuk, a páromnak hazudozik mindenféléről, és egyre rosszabb a helyzet. A párom védi az anyját, szerinte biztosan nem gonoszságból teszi amit tesz. Most jutottunk el arra a szintre, hogy a barátom velem már semmit nem csinál, másokkal eljár ide-oda, hozzám mindig fáradt, már azt sem tudom, mi történik vele egy nap. Azt állítja hogy szeret, jól érzi magát velem és szüksége van rám, de én nem hiszem már. Most végzek a sulival, komoly, felelősségteljes munkám lesz, félek az élettől, nagy lépések előtt állok, és most maradtam magamra, azok után, hogy mindig mindent megtettem érte. Nem tesz boldoggá semmi, gyűlölöm az életem, gondolkozok hogy véget vetek neki. Mit tegyek? Hogyan lehet ebből kilábalni? (Bocsi hogy hosszúra sikerült)
2012. ápr. 18. 01:19
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
mintha a saját sztorimat olvastam volna, kisebb-nagyobb eltérésekkel.. azt csinaltam h 3 év után szakitottam.
2012. ápr. 18. 01:20
 2/34 anonim ***** válasza:
44%
Hát ne vess véget azért az életednek, hidd el, lesz jobb is. Vannak emberek sokkal rosszabb helyzetben is.
2012. ápr. 18. 01:22
 3/34 A kérdező kommentje:
Kedves első! Hogyan tetted magad túl ezen? Akiért mindent megtettem, cserben hagyott. Az anyja ok nélkül utál, és még el is éri a célját... Minden elvem, hitem oda.
2012. ápr. 18. 01:28
 4/34 Christian Death ***** válasza:
Szexeljetek mindennap, attol majd nem lesz korai magomlese, de ha mar kihagy 1-2 napot akkor marad minden a regi. De ha nincs kedve hozza akkor menj es csald meg.
2012. ápr. 18. 01:29
 5/34 anonim ***** válasza:
97%
Elég lenne a kapcsolatnak véget vetni.
2012. ápr. 18. 01:34
 6/34 A kérdező kommentje:
Tudom hogy mit kellene tennem, de nagyon szeretem. Nem tudom hogy élném túl nélküle. Ráadásul nem értem , miért érdemeltem ezt, miért kellett így történnie. Odaadó voltam és kedves, hogyan kerülhettem ilyen helyzetbe?
2012. ápr. 18. 01:38
 7/34 anonim ***** válasza:
95%
húú, hát az anyós jelöltek tényleg minden karmukkal maguknak akarják a kicsi fiúkat. és a fiúk meg általában nagyon anyásak, szóval érthető, hogy nem hazudtolná meg az édesanyját. beszélgess el a pároddal. ha tényleg azt mondja, hogy szeret, szerintem úgy is van. csak két tűz között nagyon nehéz lehet neki is. ezt értsd meg. ne szakíts vele, ha az anyjával van igazából problémád, inkább keressetek megoldást a barátoddal!
2012. ápr. 18. 01:43
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, sajnálom, ez a kapcsolat nem működik. Még elkeserítőbb, hogy nem rajtatok múlik. Le kell zárnod, mert máskülönben felőröl. Kezdhetsz új életet, munkahely, új ismeretségek. De ez tényleg tönkre fog tenni. Láttam itthon, anyám totál tönkrement ebbe, velünk élt nagymuter, aki habár azért nem volt annyira rossz mint az általad leírt, de azért épp eléggé.
2012. ápr. 18. 01:45
 9/34 anonim ***** válasza:

Az idő általában ugyahogy de mindent begyógyit...benne van egy rossz érzelmi élethelyzetben, legjobb lesz ha kilépsz belőle, úgy tünik kicsit kellene pihenned..ebből..utána majd meglátnád hogy hogy érzed magasd..én is szerelmes voltam a volt barátomba nagyon ragaszkodtam hozzá, durván hazudott, nekem meg a szépet adta, hitegetett, és mással is szexxelt párhuzamosan, sőt több nőnek irkálta a szexszövegeit, nagyon gát volt, még mindig rosszul érzem kicsit magam érzelmileg mikor eszembe jut de utána rájövök hogy sokkal jobb hogy nem hagytam magam tovább kihasználni lelkileg-testileg..Ha nem tudjátok lekommunikálni megfelelően, ő nem tesz érte, vagy úgy érzed hogy hazudik..szerintem kikellene lépned az egészből, és a munkára koncentrálni, és arra h végeztél felsőoktatást, ami nagyon jó..sok ember nem tudja mit csináljon, vagy tudná de nincs pénze, vagy lehetősége munkahelyre,, szerintem koncentrálj erre, utna jönnek majd az új dolgok, csak nem kellene elmerülnöd a negativ érzelmekbe..

24 /lány

2012. ápr. 18. 01:48
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Véget ne vess az életednek semmiképp. A boldogtalanságod oka a rossz párkapcsolat. Ki kell lépned, le kell zárnod. Ha most még nem megy a munkahely miatt akkor kicsit várj, de ezt idővel be kell fejezned. Ennek nincs jövője akármennyire is szeretnéd, hogy legyen.

Te mindent megtettél amit tudtál. Van amikor ez sem elég. Ilyenkor tovább kell lépni.

Az életed még csak most kezdődik, hogy mehetne már tönkre...

Amúgy hány évesek vagytok?

21F

2012. ápr. 18. 01:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!