Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a kislányos, aranyos lányok kellenek a fiúknak
járásra?
Figyelt kérdés
Miért ők,akik nem olyan feltünőek,kis csendesek?! És nem a feltünő cicababák,és az hülyeség,hogy buták,mert nem mind..
A barátnőim közül a kis ártatlan lánynak már fél éve van barátja,nekem aki meg tetszem a fiúknak nincs. Már a szüleim is elvannak,h h nincs,a barátnőimről nem is beszélve.
Szeretnék,de nem jön össze. És nem tudok kislányos lenni és az a baj h nem is akarok.
Hogy a válaszra is koncentráljunk, a mai pasekok eléggé... hmm... gyávák. Nem mernek hozzád szólna ha úgy gondolják túl jól nézel ki hozzájuk... ;) De egy kép jól jönne tényleg :D
2012. máj. 30. 23:16
32/48 Ⱳhite ßelle válasza:
Ilyen vagyok, de egyáltalán nem kislányos, csak visszahúzódóbb, csinosan öltözködöm, beszólnak csávók, hogy " good bitch", strandon meg barbie baba :D, nem tűnök olyannak, mint amilyen vagyok. Nem volt még barátom. Senki nem próbálkozott még élőben aki kulturált emberi lény lenne, eddig csak neten ismertem meg olyanokat akikkel alakult valami.
21/N
2012. jún. 23. 02:07
33/48 Ⱳhite ßelle válasza:
Az azért nem igaz, hogy a visszahúzódóbbak nem teszik olyan magasra a lécet. Akit én keresek ő igazán ritka fajta férfi... :) Remélem van olyan férfi aki "tökéletes" lenne és viszont is szeretne. :)
Találtam már olyat aki úgy volt tökéletes amilyen. :)
Csak sajnos nem alakult ki...
2012. jún. 23. 02:26
34/48 anonim válasza:
ha nem alakult ki akkor nem volt tökéletes...
2012. jún. 23. 02:33
35/48 Ⱳhite ßelle válasza:
Lehet, de nála tökéletesebbet... Szerintem nem találok. Marad a boldog szinglilét. :)
2012. jún. 23. 02:36
36/48 anonim válasza:
Belle, téged szeretnélek feleségülvenni.
2012. jún. 23. 07:26
37/48 Hunter92 válasza:
Sajnos a férfitársaim nagy többsége teljesen berezel már a gondolatától is, hogy odamenjen egy bombázó csajhoz. Ha még rá is szánja magát, annyira ideges és feszült lesz, hogy egy totál idiótának fog tűnni. Szóval lehet, hogy látszólag mind a 10 ujjadra jut egy pasi, de abból a 10-ből 9 egy rakás szerencsétlenség (vagy annak tűnik). Így nem csoda, hogy nem sok lehetőséged van. A másik dolog, hogy srácok (hiába a fullos csajok jönnek be neki), inkább kezdenek kapcsolatot egy visszafogottabb lánnyal, mert nagyobb biztonságban érzik mellette a kapcsolatukat. Nem kell attól félniük, hogy lecsapja őket valaki a kezükről (valószínűleg a lány is örül, hogy talált végre valakit, így eszében sincs mással flörtölni). Nem tudom, általában, hogy viselkedsz a pasikkal, de ha legközelebb ismerkedsz valakivel, próbáld azt éreztetni vele, hogy 100%-ban megbízhat benned. És persze ez legyen is így!
2012. jún. 23. 07:51
38/48 Ⱳhite ßelle válasza:
Eddig ez a 2. ajánlat az oldalon. :D Bár az életben lennék ilyen népszerű. :)
2012. jún. 23. 14:04
39/48 anonim válasza:
Miért ne lennél ennyire sikeres a való életben? :)
Lehet csak a túl nagy igények nem de? :) Írtad te is, h nem felel meg akárki. :)
Hidd el lenne 20 fiú akivel járhatnál egyszerre. ;)
2012. jún. 23. 14:20
40/48 anonim válasza:
én pont,hogy ez a kategória vagyok még sincs barátom... szerintem mindenki a másik típusra irigykedik , pedig mind a kettőnek lehet sikere! nem kell ezen stresszelned! eleinte irigykedtem a kihívóbb külsejű lányokra de már nem teszem, mert tudom,hogy nekünk nem lenne jó ugyanaz a férfi! nekem nem tetszenek azok, akiknek ezek a lányok, és ez így van rendjén! :) 17/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!