Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a kislányos, aranyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a kislányos, aranyos lányok kellenek a fiúknak járásra?

Figyelt kérdés

Miért ők,akik nem olyan feltünőek,kis csendesek?! És nem a feltünő cicababák,és az hülyeség,hogy buták,mert nem mind..

A barátnőim közül a kis ártatlan lánynak már fél éve van barátja,nekem aki meg tetszem a fiúknak nincs. Már a szüleim is elvannak,h h nincs,a barátnőimről nem is beszélve.

Szeretnék,de nem jön össze. És nem tudok kislányos lenni és az a baj h nem is akarok.

19L

2012. ápr. 18. 00:54
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
mert olyan aranyos tündériek, őket nem lehet nem szeretni :)
2012. ápr. 18. 06:50
 12/48 anonim ***** válasza:
75%

Ne aggódj, nekem másfél éve nincs senkim és nálam is mindenki ki van rajta akadva, hogy hogy. Hát pont ezért, mert sok srác csak úgy van, hogy külsőre tetszik neki egy lány, megismerni viszont már nem akarja, mert a szex kell és pont.

Ne bánd, ha nem jön még senki, majd jönni fog, ha itt lesz az ideje. Te vagy a lány, amúgy sem neked kell rohangálni a srácok után. :D Kösd le magad, melózz, tanulj, sportolj.. ^^ Hajráá, párkapcsolat nélkül is érezheted jól magad. :)

2012. ápr. 18. 07:38
 13/48 anonim ***** válasza:
87%

Kedves utolsó!

Pont azt írtuk le számos hozzászólásban, hogy nem a külső dominál az ilyen választásoknál. (bár hallottam én is mindenféle összeesküvéses elméletet a külső, hajszín, hormonok, temperamentum, testsúly és testmagasság közötti kapcsolatról, de azért tanuljatok már meg ettől függetlenül is normálisan viselkedni, legalább néha. )

2012. ápr. 18. 07:55
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Én sose kislányt kerestem, hanem nőt :) izlések és pofonok :) 22/F
2012. ápr. 18. 11:16
 15/48 anonim ***** válasza:
14%

Nincs igazad, mert nekem pont, hogy a kislányos és aranyos csajok kellenek csak a szexre és semmi másra, kapcsolatot meg csak a "cicababákkal" tudok elképzelni. Az eddigi barátnőim is feltűnő jelenségek voltak kivétel nélkül. Sok pasihoz az aranyos lányok illenek, azért van, hogy őket keresik párkapcsolatra. Én, aki elég feltűnő jelenség vagyok furcsa lenne, ha egy szürke kisegérrel mutatkoznék és furcsállná a környezetem.

Ne akarj kislányos lenni, ha nem Vagy olyan. Nyugi, meg fog találni a megfelelő pasi. ;)

23F

2012. ápr. 18. 13:31
 16/48 anonim ***** válasza:
77%

Kisebbségi komplexus : ) Gondolj bele, hogy egy határozott, céltudatos nő mellett mennyire tud egy fiú érvényesülni, mennyire fogja férfinek érezni magát. Megvan a válasz? Pontosan, semennyire : )

Mindenképpen felfelé nézelődj, ne a korosztályodban.

2012. ápr. 18. 18:45
 17/48 anonim ***** válasza:
37%

ma 18:45!

Ilyen hülyeséget is rég olvastam már:) Nem kell hülye összeesküvés elméleteket gyártani:)

2012. ápr. 18. 21:45
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Vicces,mert én épp hogy természetesebb kinézetű lány vagyok,és én meg azt veszem észre,hogy a fiúk az ilyen cicababákra buknak. :P
2012. ápr. 19. 16:05
 19/48 anonim ***** válasza:

Képet kérünk!

(csak hogy tudjuk, milyen az a "természetesebb"!

2012. ápr. 19. 16:18
 20/48 anonim ***** válasza:
Így van, képet!:P
2012. ápr. 19. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!