Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a kislányos, aranyos lányok kellenek a fiúknak járásra?
Miért ők,akik nem olyan feltünőek,kis csendesek?! És nem a feltünő cicababák,és az hülyeség,hogy buták,mert nem mind..
A barátnőim közül a kis ártatlan lánynak már fél éve van barátja,nekem aki meg tetszem a fiúknak nincs. Már a szüleim is elvannak,h h nincs,a barátnőimről nem is beszélve.
Szeretnék,de nem jön össze. És nem tudok kislányos lenni és az a baj h nem is akarok.
19L
tegnap 21:45
Fájhat, de az esetek 70%-ában ez van a dologban. Egy éretlen, gyenge személyiség nem tud mit kezdeni egy igazi nővel ..
A kérdésedben benne van a válasz.Azért mert aranyosak.Én is a kedves,szelíd lányokat részesítem előnyben a cicababák helyett.Ez van.
24F
Én inkább a szerény, csendes lányok táborába tartozom, de eddig soha nem kellettem senkinek se. Míg a másik végletnek minden ujjára akad egy-egy pasi.
16/L
utolsó!!!!!!!
Azt majd jól megb.... és kretén faszikkal lesz körülvéve, TÉGED, igen TÉGED szeretni és becsülni fognak!!! és majd nevetve olvasgatod a cicababák bejegyzéseit :)))))))
tegnap 21:12
Sablonos f@szság amit írsz! A homokozóból szedett bölcsességekkel inkább ne tömd szegény kiscsaj fejét!
Egy normális egészséges nőnek szüksége van arra h jól megtömjék, mert ez a szexuális élet része, és az hogy valakit megbecsülnek-e vagy sem nem ezen múlik, kivéve ha a kis pöc$ös próbálkozó egy hozzád hasonló gyökér aki csak egy állat a csordából és a többi hülye után megy!
A kihívó lányokat többre fogják becsülni mint a visszahúzódóakat, mert azt a játékot is jobban szeretik amelyik ki van adva mint azt amelyik csak be van zárva a szertárba!
Ha egy csaj rejtegeti a belsőjét akkor az lehet akármilyen, senkit nem fog érdekelni! A nőről kialakított képet nem csak az befolyásolja hogy az éppen aktuális fiújával mit csinál hanem hogy másokkal hogyan érintkezik! Azok is mind élmények amelyek vonzóvá tehetnek egy csajt!
Úgy látszik hogy a sztereotíp baromságokon kívül nulla a tapasztalatod a nőkkel, úgyhogy a marhaságaidat inkább tartsd meg magadnak!
28F
tegnap 21:26
Amilyen az Adjon Isten, olyan Fogadj Isten!
Ha a csávó nem beszélt volna olyan lealacsonyító és megbélyegző stílusban akkor talán én is normálisabb hangnemet ütök meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!