Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ti miben szoktatok aludni éjszaka? Mi a véleményetek arról ha egy nő pizsamában alszik és minden este bugyit vesz fel a pizsama alá?
Úgy gondolom, ha felnőtt nő létére azt sem döntheti el, hogy miben alszik, az elég gáz. Te felvetetted, neki kényelmetlen lett volna. Ennyi.
Szex: ha belegondolsz, kb 15 mp-ig tart levenni neked a bugyit. Neki kb 3-5 mp. Ha neked ezalatt elszáll az ihlet, az nem a barátnőd hibája.
Időzítsétek a szexet a fürdés utánra, és az elalvás előttre.
Ha már aludni készültök, ne zargasd a barátnődet a szexszel. Az éjszaka közepén pláne ne. Az éjjel alvásra való. Szexelni napközben kell, vagy reggel, vagy kora este, de nem mikor már épp aludni akarnánk.
16-os vagyok: akkor bocs. Az én párom is vesz alsógatyát alváshoz, csak ha tényleg meleg van nyáron akkor alszik meztelenül. Kicsit furcsa, de elfogadtam. Mivel rendesen tisztálkodik, nem büdös vagy pállik be neki.
Élünk nemi életet is :-))
Én amúgy főleg férfi boxerben alszok. Ha hideg van, akkor veszek pizsamát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!