Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ti miben szoktatok aludni éjszaka? Mi a véleményetek arról ha egy nő pizsamában alszik és minden este bugyit vesz fel a pizsama alá?

szerintem kényelmetlen a pizsama alá bugyit venni, én hálóing alá se veszek
kell, hogy éjszaka szellőzek
csak menstruáció alatt van rajtam bugyi a betét miatt
21/l

Hálóingben alszom, bugyit csak akkor veszek, ha megvan.
Amíg kolis voltam ott pizsamában aludtam, bugyit néha felvettem akkor is, ha nem volt meg.
Bugyi nélkül kényelmesebb, pizsamában is azért nem szeretek, mert zavar, hogy ott van a gumi a derekamon.
Nem tudom, mivel lehetne rávenni, ha neki így jó. Egy barátnőm tangában alszik, az még egészségtelenebb, mint a sima bugyi, de ha neki jó... még csak nem is pasi kéri ilyenekre, hogy aludj szexi baby-dollban vagy csipkés bugyiban, hanem magától tesz így.

Én bugyiban, zokniban, pizsamában.
Teljesen rendben van, amit a barátnőd hord.
Nem értem a panaszod, fél perc, és lent is van minden ruhadarab. Ennyit ki lehet bírni.

Mindenkinek más a hőérzete. A lányok általában fázósabbak.
Én ha jó meleg van is, zokniban, bugyiban alszom, és a derekamon mindig többréteg takaró van. Úgy értem egy takaró, de összehajtva, hogy többrétegű legyen. Csak így értem jól magam. (Nyilván nem a 40 fokos kánikuláról beszélek, csak mikor jó meleg van a szobában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!