Vékony pamut pizsama+vastg hálózsák 23 fokos szobába éjszaka sok egy 5 hós babának, vagy jó így?
Szia!
Én már nem adok rá hálózsákot most hogy jobb idők vannak. Nekem hosszú ujjú bodyban és egy pizsama naciban alszik+betakarom,de mindig lerúgja. Nálunk kb 20 fok van éjjel vagy még annyi se. 8 hós a fiam
Szia!
Teljesen elég, én is nagyon vékony rugit adok rá meg egy közepes vastagságú hálózsákot.
/Z/
Én is csak egy vékony rugit adok rá,meg egy takarót,aminek az egyik fele plüss,a másik pamut.Közepesen vastag.20 fokban.
Szerintem a vastag hálószák sok,de te érzed a babádon,hogy nincs e melege.Én ha adok a rugi alá rövid ujjú bodyt,akkor már izzad.Így jól alszik,nem is ébred.7 hós.
Szia!
Az én fiam 5.5hónapos, tegnap óta rövid ujjú body és pizsinaci van rajta, hálózsákot már nem adok, mert nagyon izzadt benne, most már csak egy középvastag takaróval betakarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!