Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyesg volt? Vlemny?
Sok rossz döntést hoztál te az életben. Az első a max 8 általánossal indult. Kimentél csövezni németbe, csak a vak szerencsének köszönheted, hogy nem haltál éhen. Ráadásul amilyen marha vagy, képes voltál hazajönni. Még ha csak látogatóba is.
Ezt még megtetézted azzal, hogy kiválasztottál egy lányt a legalja kategóriából.
Haver, ennek tudatában bátran kijelenthetem, hogy életed legjobb döntését hoztad, hogy azt a nőt ott hagytad.
21F
Jól döntöttél, hogy nem fizetted ki neki!
Nem értem, egyes embereknek hogy van képük ilyesmit kérni bárkitől is...
Jó, hogy nem adtál neki ennyi lóvét! Vigyázni kell, mert sok olyan lány van, akik csak pénztárcának tekintenek egy férfit, az ilyenektől hamar meg kell szabadulni.
Ha meg Németben a semmiből ilyen jól fel lehet jönni, asszem nyáron kimegyek én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!