Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyesg volt? Vlemny?

Figyelt kérdés
19/F vagyok. Ha mr 8 osztlyt vgeztem M.o.-n nem igazán találtam munkt.Életszerencsejtékos vagyok.Annyi pnzt összegyüjtöttem otthon munkval hogy legyen pnzem kimenni nmetbe prbaszerencse alapon 200 költöpnzzel. Itt 2 napig konkrtan csöves voltam,utna talltam egy cget ahol segitettek elindulni itt kinn munkt kaptam lakst gy hogy nem egyböl kellett fizessem! Szerencsm volt. A lnyeg hg hazamentem ltogatóba r 1 vre. Otthon talltam 1 lnyt aki nem volt tl jmd de nekem tetszett s jl kijöttünk! Vettem neki 1-2 ruht ilyesmit hogy rezze az odaadsom,de amikor a szülei erösködsre megprblt rávenni hg a 600 valahnyezer hitelüket fizessem ki! Mivel gy gondoltam ez gy mr rg rossz nem-et mondtam r,erre r 2 napra benyögte hogy felejtsem ha ennyit nem rek neki. Szerintetek rosszul döntöttem?

2012. ápr. 17. 04:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Sok rossz döntést hoztál te az életben. Az első a max 8 általánossal indult. Kimentél csövezni németbe, csak a vak szerencsének köszönheted, hogy nem haltál éhen. Ráadásul amilyen marha vagy, képes voltál hazajönni. Még ha csak látogatóba is.

Ezt még megtetézted azzal, hogy kiválasztottál egy lányt a legalja kategóriából.

Haver, ennek tudatában bátran kijelenthetem, hogy életed legjobb döntését hoztad, hogy azt a nőt ott hagytad.

21F

2012. ápr. 17. 04:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Jól döntöttél, hogy nem fizetted ki neki!

Nem értem, egyes embereknek hogy van képük ilyesmit kérni bárkitől is...

2012. ápr. 17. 07:19
 3/4 anonim ***** válasza:
en abbol a 600-bol vettem volna magamnak egy faxa kocsit es a csajszit megjarattattam volna vele majd kinyitottam volna az ajtot es csak annyit: "na most huzz mert nekem nem kellesz ribanc!" :D
2012. ápr. 17. 08:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Jó, hogy nem adtál neki ennyi lóvét! Vigyázni kell, mert sok olyan lány van, akik csak pénztárcának tekintenek egy férfit, az ilyenektől hamar meg kell szabadulni.

Ha meg Németben a semmiből ilyen jól fel lehet jönni, asszem nyáron kimegyek én is.

2012. ápr. 17. 09:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!