Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már szerelem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, de légyszives válaszoljatok erre...Van egy nálam 3 évvel idősebb fiú, már rég tetszik, de nem tudom, hogy ez már szerelem-e.Nem igazán ismerem, de néha találkozunk. Sok mindent tudok róla, ő rólam nem sokat.Mikor meglátom legszívesebben a nyakába ugranék és bizsereg mindenem.Sokat beszélek róla a barátnőimnek, és mikor ezt csinálom, akkor is remegek.Ez szerelem? Mit ajánlanátok, hogyan közeledjek hozzá?
2012. ápr. 16. 20:15
1/8 anonim válasza:
mi nem éljük át a te érzéseidet, honnan tudhatjuk, hogy szerelem-e???
2012. ápr. 16. 20:16
2/8 ASOT válasza:
mondhatni az!
és mivel szerelmes vagy így nem mersz majd közeledni hozzá!
De! van egy egyszerű megoldás , amihez nem is kell megszólalnod, és rögtön minden egyértelmű lesz. amikor találkoztok átöleled és megcsókolod...és ha nem esik le a pasinak h ez több neked akkor hülye b@rom! :)
kivételt képez ha nem csókol vissza vagy nem mondja azt h "bocs de nem"
2012. ápr. 16. 20:17
3/8 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy jó úton haladsz a szerelemnek nevezett csoda felé ^^
2012. ápr. 16. 20:24
4/8 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2012. ápr. 16. 20:40
5/8 A kérdező kommentje:
13.ezért is nem tudom, mit érzek...
2012. ápr. 16. 20:41
6/8 anonim válasza:
Te, ha tudnád, milyen jó volt ezt olvasni... Megszépítetted az estémet, komolyan mondom. Köszönet érte.
Jó látni, hogy akad még, aki normális a te korosztályodból.
Szerintem ennyi idősen ez szerelem, igen :) Hogy hogyan közeledj hozzá, az attól függ, honnan ismered. Pl. kezdj el érdeklődni a hobbijai iránt, barátkozz össze valakivel, aki a környékükön lakik, ilyesmi.
Ügyes legyél, szorítok neked!!! :)
28/N
2012. ápr. 16. 21:56
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Az a baj, hogy ő imád focizni, benne van a focicsapatban, én meg hát...nem igazán szeretem a focit.Néha megnézem a meccseken.De nem akarok mindig azért járni oda, hogy csak őt figyeljem, és azt higgye, hogy szeretem a focit ...Szerintem nem is nagyon figyelt fel rám.Nagyon el vagyok keseredve...Nem akarok másnak látszani, mint amilyen vagyok, de félek, hogy így észre sem fog venni. :/
2012. ápr. 17. 12:27
8/8 anonim válasza:
Egy jótanács: 20 másodperc bátorság!! Nekem mindig beválik :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!