Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem, vagy szeretet?
Figyelt kérdés
A barátomat 10 éves korom óta ismerem. most 22 évesek vagyunk. Legjobb barátok voltunk 1 évvel ezelőttig. Mindaddig, csak barátként néztünk egymásra, de az évek alatt, ahogyan változtunk, elkezdtünk vonzódni egymáshoz. másfél évig tartott az első szerelme, de aztán mivel rengeteget csalódott benne, végül vége lett. közöttünk utána egyre jobban alakultak a dolgok, végül összejöttünk nyáron. de nagyon nehezen indult az egész, mivel ennyi éves barátság után, nagyon nehéz volt "átállni" arra, hogy mi már egy pár (is) vagyunk. szakítottam vele, mert mondta, hogy nem szerelmes, viszont én vagyok számára a legjobb és legfontosabb ember. nagyon nehéz volt külön lenni, aztán mikor találkoztunk utána is nehéz volt, és nem is bírtuk már ki, hogy ne csókolózzunk. majd újra elkezdtünk járni, több mint fél éve. igazából minden nagyon harmonikus közöttünk. mindent meg tudunk beszélni egymással, a nemi életünk is fantasztikus, és teljesen megbízunk egymásban. de tudom, hogy még mindig nem szerelmes belém. és úgy érzem nem is lesz. együtt tervezzünk a jövőt, mindent, viszont nem tudom, hogy el tudom-e fogadni, hogy nem szerelmes belém.2012. ápr. 16. 18:47
1/2 anonim válasza:
ha mindent veled tervez gondolom szeret:) de nyugodtan kérdezz rá mert ha ennyire jo viszonyba vagyt6ok akkor ebben sem lesznek nehézségetek és ennyi idő után tuti beléd szeretett :) ha viszont nem et mondana akkor neged el ha elakakr mennni mertcsak ugy rossz lesz neked és neki is. ha viszont leengeded és nem akar menni és azt mondja hogy nem szerelmes beléd hazudik ( vagy apénzed kell neki :D ) és szeret csak higgy önmagadban és kérdezd meg :) hajrá :)
2/2 anonim válasza:
jó pár srácot ismerek aki sz@rik a szerelemre csak dugni akar vagy kapcsolatban vagy anélkül :P
Szal én emiatt nem aggódnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!