Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová lett az őszinteség?
Szerintem nem, nálam 2 hete próbálkozott egy srác, visszautasítottam, barátom van meg egyébként sem jön be.Finoman közöltem, nem volt benne semmi bántó, a válasz amit kaptam: bunkó ribanc.
Jó persze ez most nagyon szélsőséges volt. De vannak olyan férfiak, hogyha szépen közlöd vele akkor is meg van sértődve, mert a büszkeségén csorba esett.
Azért, mert már van tapasztalatom ilyen téren.
Az esetek többségében finoman visszautasítom, majd ő tovább könyörög, hogy legalább egy esélyt adjak neki, és ez nagyon idegesítő tud lenni... Valamint vannak olyan esetek is, amikor szépen közlöm vele, hogy köztünk nem lesz semmi, akkor pedig mindennek elmond.
Ahogy a második válaszoló írta, általában a férfi az "udvarló". Mindenki tudja, hogy a nőknek jól esnek a bukók, kedveskedések stb. "Miért fosztaná meg magát ettől?" Általában ez nem is tudatosan, van bennük, csk egyszerűen érzik, hogy jól esik, és ezt szeretném, ugyanakkor bennük van az is hogy nem kéne húzni a dolgot, és ezért van ez az "ide-oda táncikálás".
De azért azokról a férfiakról se feledkezzünk meg akik egyszerre több csaj fejét húzzák...
Attól, hogy egy őszintétlen nő átbaszta a fejedet, nem kéne általánosítani. Nem minden nő hazug. A csajokat kérdezed, de már úgyis tudod, hogy hazudik mind? Kicsit se vagy előítéletes, ugye?
Amúgy lehet, hogy akartak adni egy esélyt, de elszúrtad. Nem lehet mindig elsőre eldönteni, hogy lesz-e belőle valami. Ha rögtön visszautasítanak, az a baj, hogy esélyt sem kapsz. Van, akinek semmi sem jó...
Őszinte férfiak? Pff...
A legutolsó néhány hete vert át. Pedig mindenki úgy ismerte, hogy egy megbízható ember, meg hogy amit mond az úgy is van, ezért is mentem bele a dologba.
Mégis ez lett a vége.
Én lány létemre őszintének tartom magam én meg szoktam mondani, ha valaki nem jön be. A környezetemben persze látok mindenfélét. A nők szeretik azt ha legyezgetik a hiúságukat, udvarolnak, bókolnak nekik. Szeretnek játszani a férfiakkal....ennyi az egész. Sok nő mulat az ilyenen, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!