Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudnak velem egyenes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak velem egyenesek lenni az emberek?

Figyelt kérdés

Azért raktam a párkapcsolatok kategóriába, mert nem csak a barátokra értem ezt, nőkkel is mindig ez volt a gondom. Egyszerűen nem képesek igazat mondani, mikor leráznak. Ma is megesett kétszer. Pedig tervezve volt minden. Óramű pontossággal. De tőlem bezzeg 100%-ban elvárják és teljesítem is minden esetben (tényleg, én megmondom, ha valami nem jó, vagy nem tetszik).

Kérném mellőzni a "nem akarnak megbántani" kezdetű történeteket, hiszen pont, hogy ezzel bántanak a legjobban...

2012. ápr. 15. 00:26
 1/5 anonim ***** válasza:
a nők mikor mondanak igazat?
2012. ápr. 15. 00:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Itt most (ma) csak 50%-ban volt nőkről szó...
2012. ápr. 15. 00:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki félreérti, ma baráti részről ráztak le ketten, egyik nő, másik férfi.
2012. ápr. 15. 00:31
 4/5 anonim ***** válasza:

lehet hogy számukra nem olyan értékes a barátság, néha nyűgnek érzik és úgy gondolják, ezzel a szöveggel nem bántanak meg annyira mint hogy ezt kimondják.

vagy épp tegnap buliztak és cifraf*sásuk van, de nem akarják már orrára kötni (voltam így).

nem szabad minden mögé rosszat gondolni...de néha nem árt figyelni, hányszor és hogy történik a lerázás.

2012. ápr. 15. 00:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet csak felszínesek a kapcsolataid, és nem olyanok, amilyennek valójában gondolod őket .. ez nem jelenti azt, hogy nem tudnak veled egyenesek lenni az emberek, szimplán rossz emberekkel hozott össze a sors. Vagy veled van a gond. Ezer oka lehet ..
2012. ápr. 15. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!