Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nézitek más emberek vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézitek más emberek vagy a párotoknak jelölt fiu vagy lány fogai állapotát?

Figyelt kérdés
Állapitottátok már meg hogy fuuuu de ápolatlan ,vagy fuu de rosszak a fogai ezzel én nem állok szóba,én már találkoztam ilyennel.Barátkoztok olyannal aki apszulut ellentétes külsöre?Teccek 1 ilyen srácnak de én menekülök elölle basszus de gusztustalan az ilyen nem lenne gusztusom csokolozni vele nem hogy csak sárgák a fogai de már barnák is a rohadástol elöl. o-divatúan öltözködik is ráadásul egyántalán nem ad magára. Tik hogy vagytok ezzel?

2012. márc. 24. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
nálam nem ez a lényeg...az csak +pont ha jók a fogai...de ha rosszak engem az se zavar...nem túl fontos szempont...
2012. márc. 24. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Én hánynék egyet, rá a fejére. Sztem is undorítóak az ilyenek.
2012. márc. 24. 16:29
 3/8 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Igen, a rossz fogak az ápolatlanság jelei.A te helyesírásod viszont botrányos! Ez is egyfajta igénytelenség!
2012. márc. 24. 16:29
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem nagyon fontosak a fogak valamiért. egy pasinak az arc összhatásán kívül azt nézem meg először. ha a fogai csúnyák, akkor az lerombolhatja a helyes pofi alkotta vonzalmat bennem. pedig nem szeretem a tökéletes fogakat, azt szeretem, ha van bennük valami hiba, rendezetlenség, de azért legyen már ápolt, ne rohadjon.
2012. márc. 24. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is marha fontosak a fogak, életem legnagyobb szerelmének mégis borzasztó állapotban voltak a fogai. Az elején nehezen küzdöttem meg ezzel, de végül túl tettem magam rajta.
2012. márc. 24. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fontos az ápolt fogazat. Ha elhanyagolt, nagyon csálé, szuvas, kizáró ok. A szuvas, rohadó, letört fogakra egyszerűen nincs pardon, el lehet menni ingyenes TB-kezelésekre.
2012. márc. 24. 16:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Fu, érdekes kérdés. Nyilván ha ápolatlan, pudvás, meg rohadás van az a szájában az undorító, de pl lehet gáz, engem tökre izgat, vagy tetszik ha van egy kis hiba a fogsorában, nem tudom miért. :)

22F

2012. márc. 24. 17:06
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem nem kizáró ok, a barátomnak sajnos eléggé szétállnak a fogai. Viszont látom hogy minden nap mos fogat meg fogselymezik, ergo nem igénytelen. csak így örökölte őket és anno nem vitték fogszabályzózni. A méteres lyukak meg a sárga fogak, büdös száj viszont elég gázos, még egy tök jó pasinál is :D
2012. ápr. 6. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!